lördag 29 juni 2013

Tävling: Vinn vattentät MP3-spelare från SONY!

Blogger Boot Camp vann jag en Sony MP3-spelare, modellen NWZ-W273 som är vattentät och trådlös i och med att själva spelaren sitter i lurarna. Fast när jag öppnade lådan visade det sig att det var två uppsättningar lurar i lådan så jag tävlar ut ett par.

Jag har testat lurarna i en vecka och jag gillar dem. Jag trodde de skulle kännas klumpiga och störa men de sitter riktigt bra och är lätta. Det är skönt att slippa den eviga sladden och det var ganska enkelt att lägga över mp3-filer till dem. Vattentätheten har jag inte testat men jag tänkte att jag skulle springa en runda i regnet i morgon så får vi se!

Du kan tävla på två sätt:
Har du själv en blogg så skriv ett inlägg om tävlingen, länka till detta inlägg samt till Sonys produktsida. I inlägget vill jag också att du berättar vilken som är din absoluta favoritlåt att träna till och vad du tränar till just den låten!

Du kan också tävla via facebook - då länkar du till detta inlägg och skriver om din favoritlåt och vad du tränar.

Oavsett vilket sätt du tävlar på så ska du även skriva en kommentar här nedan och berätta för mig att du tävlar. En lott per deltagare gäller - du får inte fler chanser om du tävlar både med bloggen och fejan men det är klart att du får göra det om du vill.

Sista chansen att delta i tävlingen är på fredag den 5 juli kl. 20.00.

Tävlingen är avslutad!

11 kommentarer:

 1. Jag är med och tävlar!
  Hoppas att mitt inlägg på fb syns.
  Länk till min fb-sida:
  https://www.facebook.com/jenny.sjoberg.52

  jenjonsjoberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag vill oxå vara med. Har precis börjat löpträna igen efter komplikationer efter ett kejsarsnitt. Det är fantastiskt att springa och första gången jag sprang nu i våras kom låten Million Voices med Otto Knows på radion och jag fick ett riktigt lycko- och kraftrus. Så nu har jag den i lurarna på varje pass. Jag har dock ingen egen spelare utan lånar sambons så detta är en perfekt tävling för mig.

  Delar tävlingen här https://www.facebook.com/kim.falkenstrom

  kimsan_@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag är gärna med & tävlar!
  Delade inlägget här: https://www.facebook.com/jenny.alexandersson.31/posts/432929746814990
  Men jag visste inte om jag skulle skriva vad jag tränar här eller på inlägget, men jag väljer att skriva här om det går bra! :)

  Min absoluta favoritträningslåt för tillfället är: Play hard - David Guetta, men tycker också att Played alive - warm up är en fantastiskt träningslåt. Till dessa låtar så brukar jag köra mycket kondition, speciellt på crosstrainern. Men jag har nu börjat med löpbandet & då lyssnar jag på helst på Played alive! :)

  Lycka till med din träning!

  mail: missyoudolly@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Då är även jag med och hoppas att få vinna lurarna som skulle matcha Coach k-tischan perfekt! :-) ses ikväll!

  SvaraRadera
 5. Länk:
  http://icanrestwhenimdead.com/?p=12002

  SvaraRadera
 6. Hejsan!
  Jag har länkat till inlägget i min blogg: http://syrligakarameller.wordpress.com/2013/07/04/jag-tavlar-hos-persilja

  Lurarna verkar bara ha en massa fördelar och jag skulle gärna vilja vinna dom för att hjälpa mig på vägen mot mitt mål mot normalvikt.

  Musiken hjälper mig något oerhört. Det ger takt, pushning och den där extra energikicken som gör att man orkar kämpa en liiiten stund till för att lyssna klart på favoritlåten som just nu är My Body med Volbeat. Har skrivit mer om det i blogginlägget :-)

  mail: blogtastic (@) live.com

  SvaraRadera
 7. Självklart vill jag vara med och tävla. Då jag inte har någon blogg delar jag på FB :https://www.facebook.com/nina.frodemo?hc_location=stream

  SvaraRadera
 8. Jag vill oxå vara med och tävla. jag tycker nu just om bruno mars: marry you, den ger alltid lite extra fart i benen under en löptur :)

  https://www.facebook.com/minna.kopila?hc_location=stream

  SvaraRadera
 9. Hej hej
  Jag är med och tävla om dessa skönheter :)

  http://emmalillfrank.se/hall-tummarna/

  Emmalill Frank

  SvaraRadera
 10. jag är med :)
  jenny.v@live.se

  SvaraRadera
 11. Hej, jag vill förstås vara med. Jag har länkat tävlingen till min fb-sida https://www.facebook.com/elga.holm. Jag har gärna Dancing in the dark som inspiration när jag joggar. Jag har just börjat jogga igen efter ett långt uppehåll och söker efetr all inspiration som jag bara kna hitta. Min e-mail är elga.dk@gmail.com

  Hälsningar Elga

  SvaraRadera