fredag 1 juli 2016

Woop woop! I did it!

De senaste två veckorna har varit en riktig slutspurt. Avsluta och få ordning på allting. Säkerställa att PT-kunder antingen är instruerade i att träna själv eller överlämnade till kollega under juni. Få undan praktiska småsaker (fransförlängning, frisörbesök, optikerbesök) för att slippa greja med det under semestern.

Den här veckan har jag jobbat med listor. Varje dag. Skriva att-göra-lista, beta av under dagen, skriva ny lista innan jag går hem för att inte glömma. Med fyra långa arbetsdagar har bloggen varit längst ner på priolistan och egen återhämtning högst upp. På köpet utlöste midsommarens tredagarshelg en förkylning som säkert annars skulle kommit första semesterveckan, den är nästan bortmotad men inte helt! Jag kan säga att det är ingen fördel att ha en röst som Bonnie Tyler när en jobbar fem PT-pass på raken.... det är inte jättemycket resurser kvar till sista kunden ;-)

Veckan har för övrigt sett ut ungefär så här:

Måndag jobbade jag på kontoret första delen av dagen, hade en PT-kund, cyklade hem, lämnade cykel på service, åt middag, hämtade cykel igen (snabbfixat, tack för det!), instruerade NMT, matade A's katter, kom hem, packade väska, gick och la mig.

Tisdag började jag jobba på gymmet redan 06.30 och betade av tre kunder innan jag susade in på kontoret vid tio. Jobbade på som vanligt, kom hem, åt och packade om och cyklade ner till Bulltofta. Det var nämligen dags för det allra, allra sista passet med B.A.B.Y. Runners Team Malmö. Varken Nellie eller jag känner att vi har resurser att driva teamet vidare och vi har mycket annat vi också vill hinna med, därför beslutet att lägga ner. Det blev ett härligt pass med yogauppvärmning, löpskolning, mitt specialpass "100 burpees", en liten "plankbuffé" och yogastretch på slutet. Vi satte oss sen i gräset och hade picknick och pratade om allt och inget innan vi sa tack och hej och Nellie och jag blev avtackade med lite presenter!

Onsdag var en sån dag som jag visste att jag måste ha fokus på att överleva. Den inleddes med en PT-kund och sen vidare till kontoret. Där jag rätt snabbt pratade med Joakim som hade fått tråkiga familjenyheter och fick lite mera att tampas med uppe i hjärnan. Det var inte mycket att be för utan det skulle också bara överlevas och vid halv tre fortsatte jag mot gymmet. Med två korta raster för att hälla i mig en drick-kvarg och en burk keso hade jag sen fem PT-kunder att beta av och vid halv nio var jag äntligen hemma. Orkade inte med mer än te och en macka innan jag la mig.

Torsdag var lite i samma anda men kändes samtidigt som någon sorts delmål. Jag visste att om jag tog mig igenom den på ett bra sätt så var det bara nerförsbacke och fredag kvar. Samma upplägg som onsdag - en morgonkund, snabbt till kontoret, telefonmöte, jobba klart månadsbokslutet, möte, annat möte, till gymmet, tre kunder, hem. Krama Joakim, äta mat, chilla med katterna på yogamattan, äta jordgubbar, gonatt.

I dag då? Enkel match. Sova länge, ända till kvart över sex (jo det är länge på en sån här vecka!), ta bilen, handla frukost på vägen, ta sig till kontoret. Pricka av några småsaker, äta frukost, återgå till att-göra-listan. Under veckan har jag haft ett överlämningsdokument öppet hela tiden när jag jobbat och noterat öppna ärenden i det för att kunna lämna över enkelt och som min sista uppgift hade jag att färdigställa och skicka ut det så att jag hann hantera eventuella frågor. Vid lunchdags var allt klart och jag checkade ut och åkte hem och åt lunch med Joakim. Ledigt. Tillsammans. Semester. Jag behövde landa lite i soffan med katterna, sen åkte vi ut och handlade nödvändigheter och nu ska jag bara chilla.

I morgon har jag två timmars admin att beta av. Tidrapportering, skriva rent träningsprogram och skicka ut, öppna post och betala räkningar och annat sånt som har hamnat lite i bakvattnet dessa veckor. Sen är det dags att börja packa!

Woop woop, I did it. Jag klarade det hela vägen in. Framför mig väntar 3½ vecka utan tider att passa, utan väckarklockor, förhoppningsvis med lite möjligheter till sol och bad och framför allt återhämtning på alla sätt och vis. Det blir fantastiskt! Bloggar gör jag när jag orkar och hinner helt enkelt :-) Glad sommar!

Inga kommentarer: