lördag 22 juli 2017

Spring eller träna med mig i höst!

Jag vet. Det är sommar och semester och alla "måsten" är parkerade tills semestern är över.

Men kanske, kanske är det dags att fundera lite på vad DU ska göra i höst? Att du behöver någon form av egen tid och inspiration till din träning, och att någon av veckans kvällar kan bokas för DIN träning - mellan partnerns körsång, dotterns hockey och sonens jympa? I stället för att ligga sist i prioriteringslistan kanske du kan flytta upp dig själv några steg denna höst? Eller så har du det inte alls så som jag tror, kanske har du möjlighet att ta dig iväg alla kvällar i veckan utan problem, vad vet jag... ;-)

Hursomhelst - det finns MASSOR med möjligheter att träna med mig i höst, helt enkelt.

Först och främst vill jag slå ett slag för Fitnesscoachens löparskola. Ett grymt koncept som är uppbyggt som en kurs på 10 veckor. Vi tränar tillsammans ett pass i veckan - förhoppningsvis i två mindre grupper, nivå 1 (nybörjare) och nivå 2 (fortsättare). Dessutom får du "hemläxa" varje vecka så att du har ett helt komplett träningsupplägg för dessa tio veckor och du får ett träningshäfte med alla övningar och möjlighet att notera sånt du vill komma ihåg från våra pass. Vi kör på torsdagkvällar i Bulltofta fritidsområde i Malmö och vi börjar vecka 34.

Vill du springa med en ännu större grupp (mera fart och fläkt, flera olika instruktörer) så ta en titt på Runacademy. 15 träningspass under höstterminen, vi brukar vara 70-80 deltagare på passen och delar in efter nivå så du springer med löpare i ungefär samma tempo som du själv. Runacademy tränar på tisdagar, ungefär hälften av passen på Bulltofta men vi kommer även vara i Bokskogen, på Limhamnsfältet och på Malmö Stadion och springa på bana. Vi börjar vecka 36.

För dig som saknar mer allroundträning och inte bara löpning så kan jag rekommendera Nordic Military Training - NMT. Här är vi en bunt instruktörer som turas om att hålla i passen, alla med olika inriktning. Inget pass är det andra likt - men vi lovar att det blir allsidigt. Cirkelträning, backintervaller, brottning, bära stockar, mycket styrka, mycket kondition, tävlingar - allt man kan tänka sig. Utomhus året runt i alla väder och inte alls lika läskigt som det låter. Vi tar emot alla från soffpotatisar till triathleter och lovar att alla kommer få utmaningar som passar! NMT kör måndagar och onsdagar i Malmö (Bulltofta), tisdagar och torsdagar i Lund (Fäladshallen) och lördagar växelvis i Malmö och Lund. Vi har sommaruppehåll men kör igång igen vecka 33.

Och som vanligt - om inget av dessa alternativ passar dig men du vill träna med mig så finns det möjlighet att boka personlig träning så hittar vi en lösning som passar dig. Maila mig i så fall!


Inga kommentarer: