fredag 31 juli 2020

SEMESTER!

Hälsning från soffhörnan, semesterdag 1 :-) 

Det är SÅ SKÖNT att äntligen vara ledig. Inte så att det har varit riktigt dödsjobbigt men när man kommer fram mot slutet av juli och alla andra verkar vara lediga och man dessutom har varit ensam på sin avdelning i 1½ vecka - DÅ börjar man bli rätt redo. Och i början av veckan var jag också redan orimligt nöjd med att bara ha 4 arbetsdagar denna vecka, det var helt perfekt. 

Sådär helt som undantag var jag på kontoret hela tre dagar och sedan på hemmakontoret onsdag. Måndag för att jag skulle stötta en kollega med en ny uppgift, tisdag för att gå igenom löneprocessen från A till Ö så att mina kollegor kan vara kompetenta vikarier för mig, och onsdag för att städet kom så jag ändå behövde sticka hemifrån. Bonusvinsten med upplägget var att chefen bjöd mig på utelunch onsdag för att tacka för mina insatser under juli. Alltid nåt :-) 

Helt enligt plan kunde jag ägna torsdagen åt att lösa de sista grejerna, knyta ihop säcken och skriva en överlämning med allt jag hade i huvudet som var klar ungefär vid lunch och sedan ägna eftermiddagspasset åt att bevaka ev inkommande ärenden och besvara frågor från kollegor. Klockan 14 satte jag igång mitt out-of-office-mail och vinkade virtuellt hejdå till avdelningen och jobbet! 

Semestern bjuder på hemmahäng (i år utan renoveringar, lägenhetsvisningar, flyttlådor och sånt!) och en vecka i Idre. Fjällöpning, utevistelse, bärplockning och "baravaratid". Yeah. Det blir bra! 

Inga kommentarer: