lördag 24 december 2016

En riktigt god jul!

Till dig som läser önskar jag en riktigt god jul. En jul full av det som DU tycker om. Till dig som läser och som känner mig, och till dig som inte har träffat mig nånsin men som ändå läser bloggen av olika anledningar.

Förra årets jul var lite lätt avslagen eftersom vi fick avliva en fyrbent kompis på lillejulafton och i år hade vi faktiskt också ett veterinärbesök den 22 december..... Nivåerna av ångest och oro var hyfsat höga och jag var rädd för att vi skulle få samma besked igen. Turligt nog gick det inte så utan herr katt följde med hem igen och julefriden sänkte sig så sakteliga över lägenheten medan Joakim fixade julskinka och jag bakade mjuk pepparkaka på lillejulafton.

Julfirandet inleddes med traditionsenlig julaftonsjogg och "god jul"-hälsning till alla vi mötte (typ fyra personer??) innan vi duschade och sedan åkte till svärmors för julfrukost med extra allt. Inslagning av julklappar löste vi när vi var hemma igen och så gick vi och pysslade med att förbereda julbordet. Total harmoni infann sig - katterna gick och nosade på julklapparna eller sov i soffan, lugn julmusik på stereon och jag var bara lycklig över att få fira jul hemma hos mig själv. Jag hoppas att du också har haft en härlig julafton!


Inga kommentarer: