onsdag 31 augusti 2016

Tillbaka i hetluften :-)

Ja som vanligt hann jag inte mer än landa hemma innan det var fullt ös igen. Skönt på ett sätt eftersom Joakim först är hemma till helgen och det börjar kännas lite tufft att vi inte har träffats på 10 dagar... Men också lite jobbigt för att det är många bollar i luften, mycket att koordinera. Ett extra hinder har varit att köket som skulle blivit klart i helgen blev klart först i kväll, dvs jag har inte kunnat laga mat utan fått klara mig på kvarg, mackor och färdigrätter vilket jag absolut inte uppskattar. Men nu så :-) i morgon finns det faktiskt en chans att jag kommer få äta riktig mat!

I går hade jag PT-kunder på morgonen och PT-kunder på kvällen och var på kontoret däremellan. I morse hade jag också en PT-kund, åkte sen till kontoret. hem och vände och bytte kläder, till Bulltofta för ett PT-pass och ett NMT-pass.

Fast dagen i dag har varit en riktigt skön dag - i morse fick jag plocka fram all min kompetens för det jag hade planerat passade inte alls kundens behov just i dag så jag fick styra om "längs vägen" och jag gillar att bli utmanad på den punkten ibland. På kontoret satte jag i lurarna och lyssnade på musik för att kunna fokusera och jobba koncentrerat med det jag behövde få iväg i dag. Det gav ett skönt flow med avbrott för sushilunch utomhus och en kafferast på eftermiddagen, jag fick undan en himla massa.

Sedan måste jag erkänna att jag kände mig extremt nöjd över att ha möjligheten att jobba två utepass såhär på kvällskvisten - en omgång löpteknik, intervaller och bålstyrka och så ett NMT-pass där vi jobbade på många olika sätt ute i "kossabacken" och hann med både trädkramning och plankbuffé på hemvägen. Gott så. Det gjorde mig nöjd - för jag gillar ändå mest att få jobba utomhus om jag får välja. Särskilt en vacker augustikväll.

Och i morgon är det september. En favoritmånad. Terminsstart, nystart. Knallblå septemberhimmel. Lite krispig höstluft som kanske varvas med brittsommar om vi har tur. Oändligt vackra mornar med knallrosa himmel. Och i år med en extra bonus i form av en vecka på härliga Playitas. Ahhhh... life is GOOD!

Inga kommentarer: