torsdag 24 mars 2016

Kan inte alla dagar vara så här?

Så som dagen i dag tänkte jag mig i mina vilda önskedrömmar att det skulle kunna vara om jag var PT på heltid. Fast nu jobbade jag ju bara halvdag vilket gjorde det ännu lyxigare ;-)

Först hade jag sovmorgon ända till halv sju (det låter knäppt men oftast går jag ju upp vid halv sex så halv sju är sovmorgon!) och började jobba klockan åtta, dvs hemifrån på cykeln kvart över sju var det som gällde. En kund klockan åtta, sedan snabbt ombyte för att hinna träna själv eftersom jag fått in en avbokning på klockan nio-passet.

Dagens pass blev ett riktigt discopass. Roligt! Först uppvärmning och prehab för axlar och rotatorcuff. Sen intog jag bänkpressen och körde tre teknikset och fem set med dubbelstopp, fem reps per set så inte supertungt men det behövs inte så mycket för att det ska bli tungt med dubbelstopp! Axelpressar i smithen, sedan smalbänk. Sist men inte minst tricepspressar med rep i kabelmaskin och så "the 21" för biceps. Det tog ganska exakt en timme och jag studsade in på kontoret för att byta kläder, hälla i mig en proteinshake och tugga i mig en bar innan nästa kund. Hon var lite sen vilket betydde att jag hann med en kisspaus också!

Efter det passet var det insläpp av ny kund och ombyte för utomhuspass och vi joggade ner till Kungsparken för att köra löpteknik, korta intervaller och utefys. Det var helt fantastiskt. Vårsol, lätt vind, lagom mycket folk ute. Vi jobbade grundläggande löpteknik och diverse övningar innan det blev 15-15-intervaller i 5 minuter. Det behövs inte mycket så tidigt på säsongen för att man ska bli trött! På väg tillbaka mot gymmet la jag in lite stopp för styrkeövningar och så var vi tillbaka på gymmet kvart över tolv ungefär. Återstod bara för mig att byta ut löparjackan mot en varmare variant och cykla hem och vara påskledig! Dagens tiotusen steg var för övrigt avklarade vid lunchdags också.

Under eftermiddagen fick jag telefonsamtal från Ultraljudsmannen - alltså han som ska göra ultraljud på mina hälsenor så att vi kan se vad som spökar. Jag fick en tid nästa vecka. Hurra!

Kvällen innebar familjebesök och vi slog till med retromiddag - raggmunk med fläsk, lingon och råkostsallad, och 80-talsklassikern "päron med After Eight" till efterrätt :-D Värst vad vi är trendiga. Det var fantastiskt gott kan jag meddela :-)

En väldigt bra dag. Bra träning, bra mat, bra återhämtning och fyra lediga dagar i kikaren. Glad påsk!

Inga kommentarer: