fredag 15 januari 2016

Jaha. Så var det med den löpningen...

Onsdag kväll hade jag en öm och svullen hälsena och det sista jag gjorde innan läggdags var att kolla om det fanns en ledig naprapattid. Det gjorde det så jag haffade den och gick sen och la mig, arg på mig själv över att jag inte lyssnat tillräckligt på kroppens signaler. Sov sådär - som vanligt när jag är arg.

Det var inte bättre torsdag morgon. Naprapat-Jimmy var sådär nöjd och sa åt mig att sluta kasa runt, använda broddar i halt före och vara rädd om mig. Typ. Hälsenan är alltså hel efter de småskador de hade i somras men den tål inte så mycket belastning i sidled som halt underlag ger, tydligen. Ont som fasen och svullen till tre gånger vanlig tjocklek. Lite stötvågor på den alltså och så fixade Jimmy till nackspärren som jag visste att jag fått av att palla upp mig på kuddar för att slippa hosta så mycket på nätterna. Och sen blev jag ivägskickad med order om att ta det lugnt, inte överbelasta men börja köra rehab så fort det går.

Jag tappade sugen litegrann kan man säga. Tanken var att jag skulle köra ett benpass i dag på morgonen men eftersom jag har svårt att trycka ifrån med höger ben när jag ska gå upp för trappan så kändes det inte kul med benpass. Valde att sova en timme längre i stället och spara träningspasset till helgen så kanske Joakim och jag kan ha sällskap till gymmet, det kändes lite roligare....

Tog det lugnt i morse, tog bilen och ställde på jobbets parkering och p'romenerade sen (alltså det är ju lätt för Jimmy att säga att jag ska sluta kasa när det är snömodd över-f*cking-allt) bort till Malmö C för ett frukostseminarium om kontrolluppgifter. Inte jättesexigt ämne men ganska givande ändå! Resten av dagen spenderades med möten och så hade jag två inbokade PT-kunder men en som avbokade så det blev en sväng till gymmet innan jag kunde åka hem. HELG.

Mat, dammsuga, plocka undan lite, benen upp i soffan. Glass med chokladsås, katt i knät, te i muggen och vänta på "soldatens hemkomst". Så får vi se när baktassen är springbar igen. Naprapatkoll på måndag igen för mer stötvågor, ajsomfaaaan..... 


Inga kommentarer: