måndag 9 januari 2017

*duns* Gomorron och välkommen till verkligheten!

Lite kändes det så i morse. Som att dunsa ner från lite för hög höjd och sen "hit the ground running" - eller hur? Till skillnad från förra veckan var det något mera action på jobbet och definitivt i gymmet i morse....

Cykelvägen till jobbet var som vanligt i snötider lite intressant, Malmö stad är inte helt konsekventa i sitt plogande av cykelvägar kan man säga :-D och cykelturen till gymmet tog lite extra tid. In, byta om, dra igång ett benpass som blev lite förkortat av samma anledning. Rörlighetsövningar och splitböj med bakre benet på bosu för att komma igång. Frontböj 5 x 5, marklyft 5 x 5 (plus några uppvärmningsset innan såklart). En tabata med knäböj utan vikter, 12 i varje intervall och 16 i sista = 100 knäböj. Prehab till slut med benlyft på bollen, knä/höftstabilisering och tåhävningar. En timme, klart slut! Dusch, fix, till kontoret.

Mellanmål, jobb, lunch, jobb, cykla hem. Välte i mig en portion keso och en mandarin till mellanmål, tejpade upp högerfoten, joggade till Bulltofta. Checkade in på gymmet, mötte kund, körde PT-pass, på med ytterkläderna, jogga hem. Fläskade på med ytterligare en knäböjstabata för totalt 200 knäböj i dag (utmaning i en online-grupp), värmde chili con carne och åt middag med glädje. SÅ hungrig efter den här dagen!

Fast det är inte så konstigt. På stegräknaren har jag 12000 steg, jag har sprungit knappt 5 km, kört ett tufft benpass och cyklat 18 km. Jag har dessutom hunnit med mitt yogapass som mycket passande var höftöppnare i dag! Strax efter åtta hade jag gjort ALLT. Packat väskan, plockat fram kläder till i morgon, förberett frukost och mellanmål - färdigt. Landar i soffan med välförtjänt kopp te och laddar för en något mindre utmanande dag i morgon!

Inga kommentarer: