torsdag 31 december 2015

Lite snorig. Men joggade ändå.

Nyårsafton alltså. 2015 är slut. Årskrönika följer!

Dagen i går tillbringades med PT-jobb i gymmet, kontorsjobb på kontoret och en eftermiddag i soffan med katt, temugg och bok (störtskönt). Sen var jag tvungen att åka och handla vilket alla andra tydligen också var för det var knökat på affären. Nåväl, jag fick med mig det jag behövde för kvällens middag, nyårsmiddag + lite annat gott så det går ingen nöd på oss de närmaste dagarna i alla fall.

I dag vaknade jag lite småsnorig och seg. Satt och hängde framför nyhetsmorgon till elva, snörade sen på mig skorna och joggade knappa 4 km i kylan och kastade mig sedan över dagens pass i #21dagar med yoga. Yinyoga-inspirerat pass i dag. Suck. Nej, jag gillar fortfarande inte yinyoga, att bara vara kvar i positionen och gilla läget. Men jag gjorde det - 7 dagar av 21 avklarade. Heja mig!

Som brukligt är har jag ännu inte lyckats pallra mig in i duschen men även det lär bli aktuellt innan vi kastar oss över kvällens nyårsmiddag. I mysbyxor, för vi är bara vi två, men vi kan äta god mat och dricka bubbel ändå!

Inga kommentarer: