onsdag 9 december 2015

Run. Like the wind.

Lång dag i dag. Eller - det kändes så. Var tidigt på kontoret och lämnade redan kl. 13, träffade en PT-kund och styrde sen raka vägen till köpcentrum och frisören där jag parkerade i dryga tre timmar för en "helrenovering". Mycket "pyssligt" projekt enligt henne och jag tränade mest på att sitta stilla tror jag....

Både jag och min frisör har sett fram emot det här projektet så det var ändå med viss förväntan vi drog igång och det var faktiskt jätteroligt. Och fint blev det, precis som jag hade tänkt mig.

Jag hade bestämt mig för att springa och yoga när jag kom hem. Och även om det blev en timme senare än tänkt så ville jag absolut göra det så jag bytte om, pratade med Joakim en kortis och sen gav jag mig ut i mörkret. På den korta rundan som jag skämtsamt kallar för "inspektera julbelysningen" eftersom den passerar några kvarter där man tar det här med julbelysning rätt mycket på allvar och det tycker jag är mysigt.

Med tanke på förkylning och ingen löpning på några veckor så hade jag inga stora förväntningar men benen trummade på fint, andningen funkade och jag bara sprang. Och sprang och sprang utan att behöva vila eller gå eller dra ner på tempot. Framåt. Sprang dryga 3 km utan stopp, hade visserligen håll som tusan den sista biten men då bestämde jag att jag skulle springa fram till korsningen och sen gå. 3 km i 5:30-fart utan ansträngning (nästan), vad hände där? Mycket märkligt. Ska försöka upprepa det i helgen och se vad som händer....

Efter löprundan kastade jag mig på yogamattan och gjorde 20 minuters after run-yoga med Camilla och Johanna från Yogobe. Mycket välbehövligt. Efter det blev det MAT!

Och just det, härligt rufsig efter löpning och yoga såg jag ut såhär! Känner mig snygg i lila hår ;-)
Lite mer detalj. Här ser ni den nästan bläcklila 
bottenfärgen!

Inga kommentarer: