torsdag 28 april 2016

Hoppsan, det var den torsdagen!

Högt tempo den här veckan, känns det som! Tidig väckarklocka i morse, jag sov djupt och drömde så jag var lite småförvirrad :-D Men det fanns inget att tveka på, det var bara upp-frukost-iväg och så fick jag vakna ordentligt medan jag cyklade till gymmet. Strax efter 7 drog jag igång mitt mage/ryggpass. Så här blev det i dag:
Uppvärmning med kvastskaft
Kabelrodd
Malous latsdrag i dubbel kabelmaskin
L-Y-T med hantlar
T-lyft på balansboll
Rygglyft i camelback
Knä till armbåge på bosuboll
Sitbacks med skivstång

Mycket "småpyssel" i dag, det var krig om skivstängerna och jag kände mig inte så sugen på att köra riktigt tunga övningar så det blev lite tekniknötande i stället. Sen hade jag tre minuter på mig att dra i mig proteinshake och dra på mig PT-tröjan för att ge morgonkunden en genomkörare innan det blev dusch, fix, kontoret.

Det blev en bra arbetsdag i dag. Folk gjorde som jag bad dem, bokföringen stämde, systemen samarbetade. Och dessutom njuter jag av att ha fått en dansktalande kollega för en kort tid, det är riktigt mysigt att kunna prata danska på jobbet igen!

Det här är litegrann av "veckan med alla avbokade PT-pass" så därför cyklade jag retur till gymmet för att ha bara ett pass innan det var dags för hemgång. Tur med vädret, inget regn fast det hängde tungt i luften ett tag! Efter att ha ätit mat (matlåda, värmda rester...) åkte jag och handlade eftersom jag ansvarar för morgondagens frukost på kontoret och dessutom behövde lite grejer här hemma.

Sedan landade jag på yogamattan för favoriten Happy Hips med Johanna Andersson. Lugn och ro i hjärnan, arbete med alla svagheter hela vägen runt höften. Jag vet att stela höfter har inverkan både här och var så det är alltid bra för mig att jobba igenom dem lite. Särskilt eftersom det i morgon vankas.... ZUMBA! Japp, du läste rätt. Zumba. Man måste ta sig utanför komfortzonen ibland! Återkommer med rapport i morgon :-D

Inga kommentarer: