onsdag 27 april 2016

Livet är fortfarande rätt härligt!

Tidig start på dagen. Min morgonkund hade avbokat så det innebar att jag fick gott om egen träningstid - jag var på gymmet halv åtta och drog igång. Oturligt nog för mig var det en hel del andra som hade ungefär samma idé vilket innebar att det var fullt krig om skivstänger och viktskivor. Jag fick omstrukturera min ursprungliga plan några gånger men fick i alla fall till ett antagbart överkroppspass.

Så här:
- rörlighet och uppvärmning/prehab axlar
- lutad bänkpress i smith, 5 set
- militärpress i smith, 5 set
- lutade hantelflyes på bänk, 3 set
- smala armhävningar på BOSU, 3 set
- smalbänk, 3 set (den enda lediga stången var Z-stången och det var ärligt talat sådär bra....)
- tricepspress med rep i kabelmaskin, 3 set
- "the 21" med Z-stång, 3 set

Det tog ganska exakt en timme och sen blev det snabbdusch innan jag drog till kontoret. Lönebokföring och månadsbokslut i vanlig ordning - plus lite annat mög. Kan inte påstå att jag älskade alltihop men det gick framåt i alla fall!

Efter kontorsjobbet retur till gymmet - inga kunder men möte med min nygamla Area Manager, hon som anställde mig men sen gick på mammaledighet i ett års tid. Nu är hon tillbaka och vi hade ett konstruktivt samtal om strategier, framtidsplaner, försäljning och mycket annat.

Sen fick jag snabbcykla hem för att hinna trycka i mig mellanmål innan det var dags att åka till Bulltofta och agera NMT-instruktör. Det är så himla mycket roligare att instruera nu när jag vet att hälsenan klarar av det och jag inte får skitont bara jag springer en kortis eller hoppar lite! I dag bjöd jag på en lång uppvärmning och sedan parfys kombinerat med omvända backintervaller (dvs ner-upp i stället för upp-ner) och statiska övningar. Passet avslutades med en mycket fysisk variant av luffarschack, "handsken är kastad" och en plankbuffé :-)

Jag kom hem till perfekt ätmogen avocado som fick bli avocadomackor till kvällsmål. Väldigt skön dag, alltså. Totalt sett plus på energikontot även om jag var lite tvärarg under eftermiddagen. Nu gäller det bara att jag får ordning på allting och lägger mig i tid så jag kan ta med mig energin till morgondagen!

Inga kommentarer: