onsdag 26 december 2012

Annandag, lite lugn och ro

Efter att ha varit i gång sedan 20 december med att packa och springa upp och ner för trappor (flyttade från 4 vån utan hiss till en tvåplanslägenhet en trappa upp...) så tog vi en lite lugnare dag då vi fixade med lite andra grejer. En Ikea-tripp för att byta konsollen som gick sönder och köpa en torkställning nu när vi har egen tvättmaskin t ex. Svängde även inom lite andra affärer och investerade i en ny vattenkokare med reglerbar temperatur som är fantastisk. Snabb och snygg :-) Passade dessutom på att beställa en ny spis och ny köksfläkt eftersom de befintliga är något till åren komna - och vi som gillar att laga mat måste ha bra grejer i köket!

Under eftermiddagen sprang jag dagens runda - 2 km blev det och det var helt hopplöst tungt och jobbigt i dag. Fokuserade inte så mycket på tempot utan bara på att springa och tog tillfället i akt att kolla upp cykelvägarna i området. Löprundan var avklarad precis i tid för att drälla på soffan och se på Lady och Lufsen efteråt :-)

Middagsfridskassen kom ju i går så vi tog itu med dagens recept sen och det var riktigt gott - sej med citron- och osttäcke och högar av grönsaker. Hoppas resten av recepten också är höjdare!

Vi avslutade kvällen med vardagslyx - bubbelbad och en kall drink. Nu - James Bond på TV och mera lugn. I morgon blir det fullt ös, katterna ska flytta in :-)

Inga kommentarer: