söndag 23 december 2012

Redo för jul?

Njaehm.....ahem. Sådär. Lite. Kanske.

Vi har fått någorlunda ordning på köket - och där har vi numera belysning också. Tog en "dawn raid" på Ikea precis när de öppnade i morse och handlade lampor i parti och minut som vi sen har krånglat med resten av dagen i princip.

Jag har sprungit varje dag trots flyttkaoset. Visserligen blev det klockan nio fredag kväll efter hämtmat och en öl, och i dag blev det kortast möjliga runda bort och se till katterna en sväng och låna några insexnycklar. Det var snöstorm och inte så väldigt njutbart - men det gick. Har sprungit strax över 8 mil i december och lite till ska det väl bli - julaftonsjogg i morgon ju!

Fast redo för jul är jag inte riktigt och det kan bero på att vi inte firar jul med min familj förrän den 29 december i år. Så i morgon är det mest bara skönt att kunna åka iväg och äta lite julmat och mysa utan att titta på flyttkartonger och kaos! Har inte ens handlat en enda julklapp inför firandet den 29 så nånstans måste jag klämma in en shoppingrunda i mellandagarna. Bra planering. Eller nåt....

Inga kommentarer: