fredag 14 december 2012

FredagsFYS - stark!

Efter avslutad jobbdag var det dags för gymmet igen. Har lovat PT-Malou att köra två pass i veckan nu när vi har lagt upp splittade pass och eftersom jag maskade i tisdags fanns det inget annat val än att gymma två dagar på raken. Vilket å andra sidan fungerar rätt bra när man har splittade pass, helt hemskt var det inte.

Båda roddmaskinerna var upptagna när jag skulle värma upp så jag inledde helt enkelt passet med att avverka 1,8 km löpning på löpbandet. Lagom tills jag var klar med det var roddmaskinerna lediga så att jag kunde köra min reglementerade uppvärmning med 1000 m rodd och sen lite knäböj, superman och armhävningar på det.

Sen gav jag mig på bänkpressen direkt och det gick lika bra som förra veckan. Jag fixar 30 kg utan att Malou står bredvid och kollar så det är väl bara att smyga upp lite små viktskivor och öka lite! Lite latsdrag, axelpressar och skivstångsrodd på det, superset med bicepshäv och tricepsdips och så de onda onda övningarna för baksida axel där jag står och kämpar som en galning med 2-kiloshantlar :-D Känns helt klart ganska mesigt när de stora grabbarna står och kör knäböj med +100 kg....

Fast jag gillar det här träningspasset. Det är allt annat än mesigt, det är varierat och det ger schysst pump som syns i spegeln efteråt ;-) En dusch och hemfärd senare satte vi oss i bilen och drog på kombinerad middags- och möbelkollrunda och nu har vi landat i soffan och laddar för morgondagens lucialopp med NMT-gänget. Vi blir grymt snygga. Avklippta lucialinnen, NMT-västar och lite glitter. Satsar på att vinna utklädningsklassen!

Inga kommentarer: