lördag 29 september 2012

Fredagspaus och lördags-NMT

Orkade inte se på en datorskärm mer i går efter att ha jobbat klart. Det var en riktigt hektisk dag och en väldigt hotfull deadline som innebar hektiskt knapprande på tangentbordet och mycket detaljfipplande för att få allt rätt. Men vi hann. Och jag kunde ge mig av hemåt strax före fyra, helt dödstrött. Inte så konstigt att jag knappt ville se åt en dator sen ;-)

Kvällen bjöd på clubsandwich, kärlek och en smygande förkylning som jag fortfarande inte riktigt vet vad den har tänkt sig. Kör "kemisk krigsföring" (C-vitamin, Kan Jang, hett te och Holistic REDS) och hoppas på en lindrig omgång eller att jag lyckas skrämma bort alla fula virus.

Jag var i alla fall inte sämre än att jag prompt skulle åka till Revinge för att vara med på dagens NMT-pass, förlagt till älskade hinderbanan. Vi var 8 modiga, hälften "veteraner" och hälften nya. Så efter en gemensam uppvärmning gav vi oss på banan. Vi veteraner fick instruktion att köra ett varv i lugnt tempo och gå igenom alla hinder, sen ett varv där vi tog två hinder i taget och "backade" ett hinder så att alla hinder togs två gånger, medan Daniel gick igenom banan med de nya. Sen körde vi ett helt varv på banan i fart, dvs joggandes mellan alla hinder, och fy sjutton vad det var jobbigt. Straffet för att inte ta ett hinder (det där irländska bordet alltså...) var 5 armhävningar.

Efter det varvet hade några stycken fått nog av hinderbanan så då drog Daniel helt sonika ut oss på en joggingrunda ner till utegymmet där vi fick cirkelträna lite och välta traktordäck. Avslutade passet gjorde vi som förra gången med stafett, två varv fram och tillbaka på kryphindret. Det är inte klokt vad man kan få mycket sand innanför kläderna på det hindret alltså....

Erika hade bakat en smaskig äppelkaka så vi fikade i gräset och tittade på nästa träningsgäng innan vi åkte hem, åt lunch och duschade av oss allt grus. Och nu sitter jag i soffan och snyter mig och importerar skivor i iTunes medan Joakim lagar mat. Bra upplägg :-)

Inga kommentarer: