tisdag 11 september 2012

Hur man piggar upp en vanlig tisdag

Med 55 burpees, förstås! Drog till gymmet halv tio i förmiddags (lyxen att ha gymmet nära jobbet ska man vara glad för) och körde Malous crossfit-pass. 21-15-9 reps på kombinationen thrusters-kettlebellswings-burpees. Som om det inte räckte med alla burpees från igår. Och när man kör tio reps av varje övning som uppvärmning blir det totalt 55 st av varje. Inklusive uppvärmning och lite stretch tar passet bara knappa 40 minuter men det känns ändå vill jag lova! Dagens tid på varven blev 13:07, bara 4 sekunder snabbare än förra veckan. Fast helt ärligt var jag något lite mör av helgens aktiviteter och benen var minst sagt trötta efter i går, så det är okej. Jag är inte klar med den WOD'en på några veckor än!

Efter att ha jobbat klart tog vi en skogsrunda i Torup. 7 km-slingan blev det. Det var vansinnigt tungt de första fem kilometrarna men efter det hamnade jag i nån sorts härligt flow där allting (även uppförsbackarna) bara flöt på och det var fantastiskt skönt. Lite småregn och skymning på det - en perfekt runda!

Nackdelen med att springa direkt efter jobbet är ju att det blir middag relativt sent men det kan man kanske överleva ibland. Det är inte så mycket kväll kvar när man kommer hem, lagar mat, duschar, äter, plockar undan.... Men däremot lär jag sova gott. Och i morgon blir det ändå återhämtningsdag.

Inga kommentarer: