lördag 22 november 2014

Lyxigt lördagsliv

Morgon utan väckarklocka. Eller ja, Joakim skulle gå upp för han hade en frukostdejt med grabbarna, men jag låg kvar och drog mig ett tag. Sen masade jag mig upp och startade dagen med en kort morgonyogasekvens innan jag fixade lyxfrukost. Grova rostisar med perfekt mogen avocado och så la jag äggröra och rökt lax på den ena och mjuk mogen brie på den andra. Lugn start på dagen med morgon-tv.

När Joakim kom hem var jag redo för dagens nästa projekt - gymmet. Tillsammans fast var för sig i dag - jag körde bänkpress, bröst och armar, rena rama discopasset. Gick väldigt bra, jag kände mig stark och tekniskt kompetent. Fina djupa bänkpressar med 40 kg, lutade flyes med 10 kg och så fläskade jag på ordentligt i tricepspressar och bicepscurls. I like. Och det syns. Mina armar börjar SE starka ut, de har muskler som syns även i vila men jag tycker givetvis de är mycket roligare när de är välpumpade :-D Friskis var ganska välbesökt i dag men det var inga större problem att få plats vid maskiner och skivstänger.

Dusch och fix och så åkte vi in till stan. Ett besök hos MM Sports stod på agendan - just nu ångrar jag att jag inte köpte ett visst linne jag hade span på så jag håller tummarna för att det finns kvar på måndag för det var faktiskt skitsnyggt. Buffélunch på Ricemarket och sedan en runda på stan. Jag har köpt en lyxig chokladjulkalender till mig själv (det är ingen annan som får för sig sånt...) och en påse favorit-te från Kahls. Inga större investeringar men äkta vardagslyx! Och så en Tomtelatte från Espresso House på hemvägen. Gingerbread Latte från Starbucks är nog ändå min juliga favorit men den här funkade också bra. Jag har längtat efter lyxkaffe hela veckan men det har inte riktigt blivit prioriterat!

Hemma blev det lite drällande i soffan innan vi ryckte upp oss och tog ett varv med dammsugaren och hängde lite tvätt. Inga större planer annars för dagen och det passar bra - den här dagen känns fantastiskt lyxig precis som den är. Fast jag fnular lite på om jag ska beställa en te-julkalender från Kränku, gör jag...

Inga kommentarer: