torsdag 29 oktober 2015

Hurra! Det är torsdag!

Dagen i går gick i ett. Kan inte minnas när jag höll sånt tempo senast faktiskt. Började dagen med en PT-kund innan jag tränade själv - dags för benpass. Som vanligt ville jag helst dö eller spy efter de första två övningarna men jag höll i och krigade upp snygga marklyft på egen kroppsvikt och gjorde mina dropset i bensparken fast jag ville dö lite då också :-D Kände mig allmänt stark och tuff och lastade på och bara bestämde mig. Det var ett kul pass men det känns i ben och rumpa i dag!

Jag duschade och fixade mig och smet inom Barista för att hämta latte och äggmacka innan jag gick till kontoret. Jobbade enligt schemat, svor lite över moderbolaget som verkar envisas med att stalla till det för mig, sen retur till gymmet för att leverera ett pass för egen träning till en kund. Därefter hastigt in på kontoret och dra på mig yllestrumpor och underställ för att kuta tillbaka till bilen och köra raka vägen till Bulltofta för att instruera NMT i mörkret! När jag kom hem var klockan åtta och jag behövde MAT först och främst innan jag plockade ihop de grejer jag behövde för dagen i dag, tog en dusch och gick och la mig! Det var den onsdagen....

I morse konstaterade jag att när jag har för mycket att göra producerar jag kök som ser ut som bombnedslag. Ingen tid att göra nåt åt det i dag utan frulle inombords och sen raka vägen till gymmet för morgonkund och sen snabbmarsch till kontoret. Kontorsjobb, lunch, mera kontorsjobb, retur till gymmet för veckans roligaste pass: En gymstammis som bokade en timme med mig för att lära sig göra marklyft. Älsk på det! Fy fasen så roligt att bara nörda teknik och trimma och fixa en hel timme alltså! Vidare till nästa kund, en helt vanlig träningskund som fick ett fint pass för ben och mage i dag.

Och sen - ja, fullt ös med klädbyte och ut till bilen, hem, mat på 25 minuter, packa rätt grejer, ner till Bulltofta för PT-löpgrupp. Dagens tema var repetition av tekniktips, en hoper löpskolningsövningar och -tips och sen körde vi styrkeintervaller där vi varvade löpning med olika styrke- och teknikövningar. Fasligt kul. Jag ville egentligen också vara med :-D

När jag kom hem fanns det äntligen tid att lägga på att ordna upp mitt kaoskök (det tog helt ärligt bara 10 minuter medan tevattnet kokade upp och teet drog så det såg nog värre ut än det var!) innan jag började jaga fredagsfeeling och helgförberedelser!

Fredagsfeeling - var kommer den ifrån? Ja, till exempel en färdigpackad väska som jag bara kan plocka med mig i morgon. Laddad med rawbars, "tuggburk" och favoritträningskläder samt shakers med tillskott. Det är framplockade kläder, rena jeans och en favorittröja. Det blir ingen organiserad frukost på jobbet i morgon så jag har handlat lite lyxigare till min egen andrafrulle - en god juice, mogna avocados till en favoritmacka och sånt. Fredagsfeeling är också att flytta mitt eget träningspass från tidig morgon till efter lunch så kan jag ta det lite lugnare på morgonen i stället. Frukostgröten är redan förberedd på spisen så jag räknar med bra flyt i morgon bitti. En omgång discofredag på gymmet efter jobbet plus en PT-kund och sen tar jag helg. Joakim kommer hem också, det är bra det!

Nästa vecka blir det andra bullar, jag återkommer i ärendet!

Inga kommentarer: