onsdag 7 oktober 2015

Njuter av att andas...

Förkylningen har nästan lämnat mig och det är bara rethostan kvar. Den där evinnerliga, torra, skällande, utmattande hostan som hos mig (och många andra astmatiker) dröjer sig kvar efter att förkylningen är över. En hosta som saboterade min nattsömn både natten mot måndag och natten mot tisdag. Men i går var jag så klok så jag prioriterade att passera apoteket och införskaffa hostmedicin. Det tar inte bort hostan helt nattetid men det blir åtminstone lite lugnare sömn! Och mera sömn = piggare jag, helt enkelt.

I dag kände jag att livsandarna hade återvänt lite och jag klarade av både en PT-konsultation och en PT-timme med kund före 8.30 och sen gick jag till kontoret. Sen ville det sig så att båda mina eftermiddagskunder avbokade och nånstans var jag en liten gnutta tacksam för dagens logistik var något lite tajt! Nu blev det plötsligt så att jag hann hem, fick undan administrativt PT-arbete, drog igång en tvätt, värmde mat och åt i lugn och ro och ändå hade tid över för en andningspaus. Jag är tacksam för det, för jag behövde den i dag. Det var skönt att äta utan stress och skönt att få undan lite grejer som annars legat kvar till helgen.

Det blåser friskt ute och jag tror faktiskt jag ska dra på mig långkallingarna under M90-byxorna nu när jag strax ska byta om och ge mig av till Bulltofta för att instruera NMT. Det var inte jättevarmt att instruera löpgrupp i går så det känns som ett smart drag att hålla sig varm! Halva veckan är avklarad, nu är det nerförsbacke mot fredag och "rekrytens hemkomst". Hurra!

Inga kommentarer: