tisdag 13 oktober 2015

Typiskt bra tisdag! (igen)

Det var Sara som började med att göra tisdagar "lite extra bra" och den här tisdagen blev faktiskt extra bra - helt utan ansträngning.

Jag gick förvisso upp hysteriskt tidigt och cyklade hemifrån klockan sex. Som i nollsexnollnoll. Väldigt tidigt till och med för mig! MEN har man en kund som ska träna för Klassikern och vill träna 06.45 två dar i veckan så får man ju bestämma sig. Vi drog alltså igång passet i tid och var färdiga 45 minuter senare. Då bytte jag om från PT-tröja till träningslinne och begav mig ut i gymmet för "egen tid".

Åh, så härligt att få träna själv utan press och fasta program. Bara mysa runt och göra det jag kände för. Det blev såklart lite av en balansgång mellan att göra roliga grejer och att ta hand om de bitar av kroppen som tar stryk när jag inte tränar. En hel del rygg, lite mage, lite stabilitet, och så lite "disco" som avslut. Sen pinnade jag raskt in och bytte tillbaka till PT-outfiten för att ta hand om ytterligare en kund innan jag duschade och drog på mig kontorskläderna. Barista fick stå för frukosten - en latte och en fralla med ägg och kaviar smakade gudagott sen!

Vanlig dag på kontoret. Dagens lunch var ospännande men dagens fisk var en helt fantastisk panerad torsk med hemgjord remouladsås och potatis, perfekt! Jag klagade inte i alla fall. Efter att ha jobbat klart rullade jag tillbaka till gymmet för att ta hand om ännu en kund och sen var det dags att cykla hem. I kallt, äckligt, regnigt, ruggigt höstväder. Usch! Tur då att jag kunde cykla raka vägen hem, dra på mig torra kläder och värma en portion krämig fiskgryta. Åh, så gott.

I morgon är jag ledig så kvällspaniken med att packa i ordning och fixa inför morgondagen uteblir och jag har kollapsat framför Dessertmästarna med en kopp te och några lyxiga praliner. Den obeskrivliga lyxen av att inte behöva gå upp tidigt i morgon..... att äta frukost i lugn och ro, kanske hinna ut på en morgonrunda innan dagens program tar vid.... jag blir alldeles lycklig bara av att tänka på det!

Inga kommentarer: