torsdag 15 oktober 2015

Torsdagar. Som en enda lång nerförsbacke!

Nuförtiden ÄLSKAR jag torsdagar. Som en enda lång nerförsbacke mot fredag som betyder att Joakim kommer hem och att det är helg och de bara flyter på precis, exakt så som jag vill att de ska. Älsk på det.

I morse hade jag min första PT-kund 06.45 vilket innebar att cykla hemifrån klockan sex. Det går. Om jag kliver upp 10 minuter tidigare än vanligt så klarar jag av att ta mig ut genom dörren klockan sex! Med frukost i magen och allting. Heja mig!

Två PT-kunder, en dusch, snabbcykling till kontoret. Jobbajobba. Teammöte. Ingen lunch just då utan snabbcykling till gymmet, kundkonsultation, kontrakt, tillbaka till kontoret och handla skrivbordslunch på vägen. Krämig fisk- och skaldjurssoppa från La Soupe som räddar såna här dagar då jag behöver en vettig lunch att sleva i mig vid skrivbordet. Nej, inte optimalt, men good enough! Två riktigt bra telefonmöten och lunch däremellan medan jag svarade på mail och fick undan grejer.

Tillbaka till gymmet igen för att ta hand om PT-kund (skulle ha varit två, en avbokade sent, lite smidigare schema för mig blev resultatet men jag hade hunnit om jag hade behövt hinna), sen cyklade jag hem i motvind. Väldigt motig motvind faktiskt.... Kokade spaghetti, stoppade i mig en omgång köttbullar i tomatsås till, tog sen bilen ner till Bulltofta för att möta upp min PT-löpgrupp.

Vi körde enkel uppvärmning, en hoper löpteknikövningar och sen var det dags för kvällens tema: backar. Teknik utför först, sedan teknik uppför, och sedan rullande backintervaller med mig som omkringfarande coach. Uppför och nerför och hojta och kolla lite och hojta lite till och jaga och tjoa och rätta och tipsa :-) Precis som det ska vara. Jag var rädd att frysa men det gjorde jag inte alls och hela kroppen längtade efter löpning. Åh, löpsug! Och så är det helt enkelt nåt av det allra roligaste som finns att få löpcoacha. När man SER att det man ber löparen göra funkar - då är det helt fantastiskt!

Efter fullgjort löpcoachuppdrag tyckte jag det räckte. Kom hem, diskade undan, tog ett snabbvarv med dammsugaren och SEN var det dags att sjunka ner i soffan med en mugg te och ett litet kvällsmål. Puh. Fredag- välkommen, jag är redo!

Inga kommentarer: