måndag 8 april 2013

Nähä, det blev inte som tänkt nä...

Sheesh. Den här ryggen alltså.... nu har den blivit jätteknäpp igen. Misstänker i och för sig att jag får skylla mig själv för jag var inte sådär jättedisciplinerad med rehabövningarna i helgen eftersom jag tyckte att det hade blivit så mycket bättre. Så när jag insåg att jag trots att ha stått upp på jobbet i Easytone-dojor hela dagen och cykling med bra ryggsäck fortfarande knappt kunde gå utan att det gjorde ont fick jag också inse att det där med NMT nog inte var en världsbäst idé.

Har fixat naprapat-tid i slutet av veckan (vi hade minst sagt lite besvär med att koordinera våra kalendrar) och fått OK på att röra mig så mycket jag bara kan så länge. I dag blev det dock lugnt. Efter en rejäl dos diklofenak, rehabövningar, stretch och annan omsorg är jag dock någorlunda mobil men träna på smärtstillande = big no-no.

När jag ändå var hänvisad till att vanka runt som en osalig ande så tog jag med mig ipodden och valde ut lämplig låt till min instruktörsuttagning och har spånat lite på vad jag ska göra med mina 2 minuter. Det är inte lång tid! Tror att jag har ett ganska bra upplägg men det finns en del att jobba på trots att 2 minuter är kort tid. Det måste ju sitta också!

Sen har jag passat på att boka biljett till nästa 4good-event, bakat fröknäcke till Joakim som är iväg och tränar HIT, ätit en god blandad sallad med tunt skivat äpple och tonfiskröra och packat alla grejer till i morgon. Styrketräningsdags i morgon bitti, jag behöver det mer än nånsin just nu. En timmes koncentrerat jobb med styrkeövningar och stabil, stabil core = superbra för ryggen. Plankan var för övrigt också en bra grej.

Nu ska jag ladda för premiären av Biggest Loser Sverige även om jag får stå upp eller ligga på golvet och titta :-D

Är det nån läsare därute som har önskeinlägg eller frågor ni vill ha svar på så hojta till. Väldigt tyst i kommentarsfältet these days....

Inga kommentarer: