tisdag 2 april 2013

Njutardag!

Jag valde att slänga in en påskledighetsdag i dag i stället för i förra veckan. Passade perfekt. För att få lite flyt på det här med sommartid och sovklocka efter tidsomställningen så gick jag ändå upp tidigt och åt frukost tillsammans med Joakim i morse. Såsade lite längre än vanligt över frukosten och stack sen iväg till gymmet, var där strax efter åtta efter en något kylslagen cykeltur.

Körde mitt benpass + WOD'en, det kändes inte sådär ultralätt som i förra veckan men det gick helt okej och jag lyckades lägga på lite vikt här och var också. Smithen krånglade - den ena "kroken" på stången har fått sig en smäll och krokar inte riktigt i som den ska - så jag fick ha stången lite längre ner och vila den på stöden för att köra pullups. Vilket innebar att jag körde riktiga i stället för jumping pullups i WOD'en, däremot började jag inte så långt ner som jag egentligen ska eftersom jag är lite för lång ;-) Hoppas det fixas under veckan, jag lämnade en lapp i repan i alla fall.

Efter det blev det lyxfrukost på café och tidningsläsning i solen innan jag styrde cykeln hemåt.

Hemma har jag mysbakat tekakor (vad annars...), ätit god lunch, klappat katter, läst bok och plockat lite med diverse grejer. Härlig dag! Under eftermiddagen lockade sen solskenet så mycket att jag tog en kortrunda i mina nya löparskor innan jag la mig i soffan med tekanna, tekakor, katt, dator och lite eftermiddags-tv. Nu puttrar maten på spisen, Joakim är på ingående efter PT-timme och jag känner mig nöjd med min "batteriladdningsdag"! 

Inga kommentarer: