torsdag 11 april 2013

Stark i gymmet, korkad i skolbänken?

Min kurs började 9 i dag och det innebar att jag hann med ett styrkepass innan om jag såg till att vara lite disciplinerad och valde gymmet nära kurslokalen. Så det gjorde jag. Ett riktigt bra pass! Det var betydligt mera folk i dag än förra veckan, bl a ganska fullt i tjejgymmet men stora gymmet är ju så pass stort att det gick bra att vara där. Luftigt och ljust och jag gillar gymgolvet på träningsytorna.

Det var sanslöst tungt i dag, gårdagens pass satt överallt i kroppen och jag svor redan på utfall med rotation i uppvärmningen. Men det gick - jag var i synnerhet imponerad över mina pullups som verkligen börjar likna pullups. Armhävningarna sög i dubbel bemärkelse men jag gjorde dem faktiskt på tå utan ryggproblem i dag. Skönt att känna sig stark trots träningsvärk överallt!

Sen var jag på kurs resten av dagen och det var något frustrerande i dag. Jag försöker desperat återkalla mig saker som jag lärde mig för typ 17 år sedan och helt ärligt så är det trööööögt ibland. Det ljusnade dock något framåt eftermiddagen och jag tror att jag har fattat galoppen. Nästa kursmodul är om en månad, fram till dess har jag lite hemläxor att "roa" mig med. Få se om jag kan få rätsida på det....

I morgon ska jag på GRIT Strength! Det ska bli spännande att testa. Jag hängde på låset när bokningen öppnade kl 16 (den öppnar 24 timmar innan passet) och det var tur för 16.02 var det bara 5 platser kvar.

Efter att ha ägnat mig åt att äta middag och sen en timmes diskussionsarbete i min distanskurs tänker jag dö i soffan resten av kvällen. Kommer en intressant dokumentar på SVT2 om socker alldeles strax...

Inga kommentarer: