söndag 25 augusti 2013

Allt annat än träning!

Det blev ingen träning i dag trots stora ambitioner om hotellgym, långpass m.m. Vi var helt enkelt inte sugna och så var det med det. I stället blev det sovmorgon, hotellfrukost och en runda på Décathlon vars gigantiska butik ligger 5 minuters promenad bort. De har verkligen allt - fast det blev inte så mycket shopping, bara lite strumpor och ett par calf sleeves.

11.30 blev vi upphämtade utanför hotellet och skjutsade till Lilla Essingen för utelunch med kompisar. Mmmm.... gott! Fint sällskap och vi pratade triathlon, träning, NMT, plugg, jobb och en massa annat. Skönt häng helt enkelt.

Mätta och glada begav vi oss in mot stan för en runda på Fotografiska. Jag gillar Helmut Newton - och vi avslutade med fika i bistron högst upp där vi satt och tittade på båtar och utsikt. Njutbart. Sen strosade vi mot stan igen och en sväng på Centralen där jag handlade mina viktigaste prylar från Lush (de öppnar i Malmö i oktober men behovet var akut-akut!). Sen hade vi inga "måsten" kvar utan vi tittade i lite affärer, tog en öl på uteservering och slappade tills vi började bli hungriga och letade upp en libanesisk restaurang som jag gillar. Riktigt god mat tyckte jag, Joakim tyckte (förstås, typiskt karlar....) att det var för lite kött och för mycket vegetariskt ;-) Jag drack en urgod alkoholfri drink till maten - tranbär, granatäpple, mynta och lime. Friskt och fräscht, passade riktigt bra. Vi fortsatte njuta av kvällssolen med ett varv till Riksdagen och Slottet innan vi begav oss hemåt.

Förresten kom jag på kl 5 i morse att jag gjorde handstand pushups igår. Visserligen med en kompis som stöd i stället för att stå mot en vägg, men jag gjorde det! Det begrep jag tydligen inte i går att jag hade gjort.....

Nu - dags att packa väskorna så att vi kan njuta av hotellfrukosten i lugn och ro innan hemresan i morgon. Hem och tillbaka till allvaret, för nu är semestern snart slut misstänker jag ;-)

Inga kommentarer: