torsdag 1 augusti 2013

Stark! Och det betyder inte "stark för att vara tjej"...

Startade dagen på gymmet och det var en bra start! Kände mig stark och pigg (tack vare en halvtimmes extra sömn i morse dårå...) och det gav utdelning. Tog mig över den magiska 40-kilosgränsen i bänkpress - visserligen bara med ett ynka kilo men gränsen verkade vara betydligt större rent mentalt! Starka fina chins och pullups, fortfarande med gummiband men stabila nu. Axelpress och renegade row betades av och L-Y-T för baksida axlar. Stabilt och fint.

Sen fick jag för mig att testa burpees lite försiktigt. Och det gick faktiskt över förväntan så då bestämde jag mig för att köra den omvända stegen med burpees och atomic situps. Det tog 7:37 vilket är ungefär samma tid "som vanligt" och det tyckte jag var helt kalasbra. Väldigt skönt och svettigt - jag eftersvettades fortfarande när jag kom till kontoret tror jag....

Jag kände mig stark i dag - stark på riktigt. Inte bara "stark för att vara tjej", det där som säkert ska föreställa en komplimang men som jag helst inte vill höra. Jag är STARK. Punkt slut.

Sen har jag haft en ytterst effektiv "förbereda-semestern"-dag och det ser faktiskt ut som om jag hinner få ordning på det allra mesta innan i morgon eftermiddag vilket känns bra. Ju mer jag har förberett desto enklare blir det att komma tillbaka - och då jag dessutom kommer tillbaka precis i tid för att göra månadsbokslutet så lär det vara rätt kaotiskt precis efter semestern.

Joakim har roat sig med NMT i kväll men eftersom jag fortfarande inte vågar springa på foten så stod jag över och tog lite hushållssysslor i stället. Lagade moussaka, städade köket efter mig och dammsög hela huset. Fint när det är gjort!

En arbetsdag - och så räknas måndag som arbetsdag också eftersom jag ska sitta här hemma och göra en tenta som krävs för diplomering i en kurs jag har gått via jobbet. Sen är det ledigt i 3½ vecka som gäller. Wohoo!

Inga kommentarer: