måndag 3 februari 2014

Instruerat måndags-NMT

Efter en halvbra dag på jobbet där jag har funderat lite över min arbetssituation var det dags att cykla till tandläkaren och sen hem. Oklart hur mycket det stundande tandläkarbesöket påverkar mitt mående - men jag känner igen den där oändliga tröttheten, känslan av att aldrig kunna sova ut och att aldrig vara riktigt glad. Kanske mår jag inte så bra som jag tror. Ska ha möte med chefen i morgon och ta upp det, så kanske vi hittar en lösning.

Jag gillar inte att vara hos tandläkaren och i dag var inget undantag. Större renovering av gammal rotfylld tand pågår och det var avtryck och slipning och avtryck i en oändlighet vilket resulterat i att jag har spottat småbitar av plastmassa hela kvällen (åtminstone känns det så). Urk. Men det blir förhoppningsvis bra till slut och vi kommer vara helt klara om en månad ungefär.

Jag laddade om för kvällens NMT-pass som jag själv hade nöjet att instruera. I morgon är det exakt två år sen det allra första NMT-provapåpasset i Malmö och jag hade tagit med en hel del övningar från det passet. Tyvärr var det ingen mer i gänget som hade varit på samma pass så det blev inte fullt så kul som jag hade tänkt mig :-D Men det kändes ändå som ett bra pass. Vi värmde upp med lite kampövningar och djurgång. Sen blev det burpee-bonanza - olika burpees-varianter i tio minuter. På det parfys - löpning i backe omväxlande med styrkeövningar, och så en bokstavsplanka som bonus.

Vi utnyttjade broräcket för lite tricepsdips och fick igång pulsen med en evighetsstafett. Jägarmarsch till utegymmet och lite överkroppsstyrka innan vi avslutade med stretch och 35 upphopp. Klart!

I morgon tänker jag ta 100 kg i marklyft. Det finns ingen anledning till att det inte skulle gå. Jag är utvilad, stark, jag har reppat 85 kg ett antal gånger. I morgon tar jag 100 kg i marklyft. Så blir det!

Inga kommentarer: