torsdag 10 april 2014

Bubbelbubbel. Glädjebubbel!

Vet inte var det kommer ifrån men energinivåerna har vänt. Från lite under normal till högt över kurvan. Jag klagar då inte! Kanske behövde jag få det där tandläkarbesöket överstökat. Kanske är det för att den nya bedövningen innebar att jag slapp ha hysterisk nervsmärta när bedövningen släppte. Kanske behövde jag bara lite extra sömn? För träningsvärk har jag fortfarande och ganska mycket att göra på jobbet!

I dag har varit en bra dag. Tog sovmorgon och trynade ända till halv sju (sjukt att det känns som sovmorgon...) för att sedan äta frukost, läsa tidningen, cykla till jobbet och duscha. Arbetsdagen inleddes med en telefonkonferens och sen har jag försökt beta av att-göra-högen. Kom inte så långt men blev av med ett par surdegar och hanterade några brådskande grejer i alla fall.

På väg hem från jobbet tog jag en snabbvända inom teaffären eftersom jag upptäckte i morse att det var slut på i princip allt te jag kan tänka mig att dricka på morgonen. Nu har jag fyllt på. Två Earl Grey-varianter, Mittens Rike och så en sötare och mera fruktig variant som "godis-te". Mmmmm... Earl Grey Blå Blom i temuggen as we speak.

Hade bokat in mig på IntervallFlex på Friskis i dag så efter mellanmål och lite fix hemma (tvätta träningskläder, någon?) drog jag iväg på cykeln för andra gången i dag. Det var en ny version av programmet som jag gillade bättre än den förra. Härliga tuffa intervaller (fast jag undrar varför de andra deltagarna inte svettas som jag och ser lyckliga ut?) och så en skön Flex-del med många upprepningar av varje övning. Dynamisk rörlighet FTW.

Kom hem full av energi, som en liten studsboll :-) och har inte landat ännu. Jag har ätit och hängt tvätt och börjat fundera över vad jag ska ha med mig i morgon men det blir inget riktigt lugn i min för tillfället väldigt lyckliga skalle. Nåväl, det ger sig nog. I morgon ska jag träffa PT-Martin och köra lite HIT!

Inga kommentarer: