torsdag 11 september 2014

Stenkoll. Absolut.

Jag är väl medveten om att min hjärna inte riktigt funkar på morgonen. Så jag packar alla väskor och lägger fram kläder kvällen innan. Tyvärr tenderar jag att fixa det som det sista jag gör innan jag lägger mig och då blir det lite stressigt. Så i går bestämde jag mig för att bryta trenden och fixa alla förberedelser direkt efter middagen i stället. Packar träningsväskan för morgonträning och lägger ner ombyte att ha på kontoret efter passet. Förbereder proteinpulver i shaker och packar ner. Plockar fram kläder att cykla i på morgonen. Förbereder frukostgröten i kastrullen så att jag bara behöver slå på vatten. 

Landar i soffan med känslan att "i morgon kommer det att flyta på så himla enkelt för nu har jag stenkoll".
 
Och morgonen flyter på alldeles jättefint. Frukostgröt och te och cykelkläder på och iväg till gymmet. Byta om, låsa in grejer, träna enligt instruktioner:
Superset overhead squats + enbensmarklyft, 3 x 6 reps, 20 kg.
Explosiva höftlyft med skivstång, 3 x 10, 20 kg.
Latsdrag i kabelmaskin, 15 kg, 3 x 8 reps
Indrag av boll för baksida lår, 3 set om 5 per ben + 10 för båda benen
Russian twist med 5 kg boll, 3 x 20 reps.

Sen är jag färdig för dagen och har gott om tid att duscha och byta kläder innan jag ska till jobbet. Ut i omklädningsrummet, skaka och dricka proteinpulver, börja packa upp alla grejer som ligger i fin ordning. 

När jag ska klä på mig efter duschen på gymmet inser jag att jag har glömt att packa ned jeansen. Såatteh... i dag jobbade jag i tunika och träningstights. Och Fivefingers. Fashion moment :-D Inte var det ett par neutrala svarta tights heller utan glatt mönstrade...

Stenkoll var det ja!

Efter jobb har jag stoppat i mig mellanmål och varit iväg och hållit NMT-pass i Lund. Och alldeles strax är utmaningen att packa en väska till i morgon. Bil till jobb men löpning på lunchen innebär att jag måste ha skor, duschprylar och lite rena underkläder åtminstone. Man undrar ju hur det ska gå.... fast jag har nog stenkoll. Jodå. Helt klart har jag det!

Inga kommentarer: