lördag 11 juli 2015

Kravlös lördag..

...ja, eller nästan kravlös.
Vi hade en viktig sak på dagens agenda: Att titta på ny bil. För oss som egentligen inte är särskilt bilintresserade blir det ganska besvärligt - alltså för att vi vet att vi faktiskt vet för lite men ändå har ganska konkreta idéer om vad vi gillar och inte gillar, tror jag. Eller så kanske det där med bilköp är lika ångestladdat för alla andra, vad vet jag! Hursomhelst hade vi kikat ut en bilmodell vi trodde skulle passa på ett ungefär. Joråsåatteh... sen fanns det fler bilar i hallen så vi provkörde hela fyra stycken och det slutade med nåt helt annat än det vi började med men det blev nog rätt bra. Den har fyra hjul och den är blå och inte allt för törstig och lär räcka till för oss ett bra tag. Good enough. Klar för leverans i veckan.

Med den pärsen avklarad stack vi och åt lunch (behövdes!) och sen har vi tagit det extremt lugnt resten av dagen och vilat upp oss. Chillat i soffan, druckit kaffe och sen åkt ner till Ribban för en eftermiddagspromenad i solen. Inte smockfullt på stranden som förra helgen direkt :-) Jag är fortfarande efter snart tio år i Malmö fascinerad över Ribersborgsstranden och utsikten där. Öresundsbron, Danmark, båtar i Sundet, och Malmös profil med moderna Bo01 och Turning Torso bredvid Malmöhus Slott, Malmö Live och Kronprinsen. Det är så häftigt med en sån citynära strand!

Vi dividerade en stund om vi orkade laga mat och skulle handla eller satsa på att äta ute. Det slutade med att vi satte oss nere i Dockan på Doc Piazza och avnjöt pizza och lasagne följt av en cappuccino och en promenad längs Krankajen för att titta på båtar. Bara vara, helt enkelt.

Kvällen avslutas med klassikern "Den ofrivilliga golfaren". Perfekt :-) Hoppas ni därute också har en skön avslappnande helg!

Inga kommentarer: