torsdag 2 juli 2015

Sommardagar...

Sommaren har kommit till södra Sverige med besked. Och i går hade vi "sommaravslutning" på mitt jobb. Dels för att det var sista dagen som vi jobbade hela avdelningen, och dels för att semestern avslutar en lite speciell period då vi har varit utan avdelningschef och en av våra kollegor förtjänstfullt har gått in och tagit en ledarroll i teamet. Det har hon skött alldeles utmärkt, vi har klarat oss väldigt bra utan en "riktig" chef så det firade vi i går kväll.

Vår tillförordnade teamleader hade därför annonserat att vi skulle bli upphämtade med taxi 16.30 och att man inte kunde ha med sig nån bil eller cykel. Nähä... spännande..... Jo, då hade hon fixat så att hennes man hade hyrt en båt och kom och plockade upp oss och tog oss på en liten tur runt på i Malmö. Och båten var laddad med champagne och snacks. Sämre kan man ha det!

Efter båtturen bjöd hon hem oss på drinkar och burgare från Surf Shack och när vi inte orkade mera gick vi ner på stan och satt på en uteservering och bara njöt. Och skålade för oss själva. Jag kom hem sent helt utan dåligt samvete, jättenöjd med kvällen och med inplanerad sovmorgon i dag :-) När jag cyklade mot stan i morse märkte jag att stressnivån var lägre, att axlarna hade hamnat på plats och att jag helt enkelt var nöjd med livet. Vi behövde nog ett avslut och ett litet firande av oss själva för att börja hitta "semester-mode"!

I dag då? Tandhygienist på morgonen, sen kontoret. Kort stopover hos naprapatjäveln efter lunch då han annonserade att min vänstra hälsena var "föredömligt vacker" och att den högra tydligen behövde "en rejäl omgång till". 6000 slag med stötvågsmackapären och instruktioner om att belasta tungt nu i veckan för att stimulera läkningen. Sen ska jag vara så gott som ny igen och kan börja trappa upp löpningen om jag vill.

Efter avslutad arbetsdag var det en nöjd tjej som rullade bort till gymmet som var tomt förutom receptionisten och 1 st sommarsemestrande sambo :-) Det dök upp några enstaka hårdingar till men det var rätt så lugnt. Axlar och mage stod på programmet i dag. Ganska kul pass - men frivändningar med stöt är tungt som fasen! Förnedring med maghjulet ingick också och så fick jag mellan varven nöjet att coacha Joakim i lite nya utmaningar och rätta lite ovanor.

Cyklade sedan hem i motvind och åt mat som Joakim lagade i går. Känner mig lite lätt sliten och ser fram emot fredag och sedan helg! 3 veckor kvar att jobba....

Inga kommentarer: