söndag 5 juli 2015

Söndagscykling - och oväntad bonus

Puh, varmt i dag igen. Över 30 grader i skuggan. Träningsschemat föreskrev intervaller på crosstrainer men det hade jag inte riktigt lust med. Dels för att det blir väldigt varmt även med fungerande luftkonditionering, och dels för att jag verkligen hatar crosstrainers. Varför? Jo, de vi har på gymmet är för breda för alla tjejer som använder dem. Man står och jobbar i en helt onaturlig ställning. Ge mig en sån modell som vi har på Indoor Walking, det går bra, men de där vanliga... nej helst inte.

Vi skulle däremot in till stan och avverka den brunchbuffén jag hade fått i födelsedagspresent och då tog vi cyklarna och packade med oss badkläder så vi kunde kasta oss i havet efteråt. Mycket bra grej. Hysteriskt varmt vilket tyvärr begränsade utsvävningarna på buffén något! Det blev bad och sol på Ribban innan vi cyklade hem igen. Totalt 24 km cykling kom vi upp i och det är väl ändå ganska bra på en hederlig "tantcykel" tycker jag! Med tanke på att jag inte äter ordentligt i värmen så känns det inte heller som om intervallerna hade gett nån vidare utdelning så jag nöjer mig med cyklingen i dag.

Bonusen då? Jo, jag fick se min egen rygg i morse :-D Kan låta knasigt men jag ser faktiskt inte den så ofta. Bad Joakim fotografera när jag provade ett gäng bh'ar jag har fått hem och se där, jag har faktiskt byggt en ganska rejäl ryggtavla. Här spänner jag mig ju inte ens! Har försökt ta mobilbilder i spegeln på gymmet men lyckas aldrig, det här var ändå ett ganska bra bevis på hur långt jag har kommit!

Inga kommentarer: