tisdag 22 september 2015

Aj. Jag anar träningsvärk i horisonten....

Tisdag. PT-kund 08.45 = så bra, då hinner jag ju själv träna och duscha innan om jag är på plats klockan sju! Upp på cykeln halv sju alltså och strax efter sju tog jag mig an ett benpass signerat Fitnesscoachen. Det här var helt enkelt utsökt vidrigt. Utfallsgång med stång i frontposition. Pistols i TRX. Tunga marklyft. Dropset i bensparken. Ja, ni anar vart jag vill komma, eller hur? Rätt så stelbent efter passet!

Inte mycket att be för när jag var klar 08.23 utan jag flög in i duschen, snabbduschade, torkade håret, drog ett par vändor med mineralpudret över ansiktet och klädde på mig. Hällde i mig en proteinshake innan jag duschade och hann faktiskt till och med skyffla in en portionsburk kvarg innan jag glad och endorfinlycklig studsade ut och tränade min kund. Sen studsade jag lika glatt in på kontoret efteråt och fick de sedvanliga sura minerna och "oj vad du var glad i dag då..." från mina kollegor. Griniga jävlar ;-) de har verkligen inte fattat poängen med morgonträning!

När jag var klar på kontoret rejsade jag retur till gymmet för att hjälpa ytterligare en kund. Roligt pass rakt igenom, det är kul när folk som är vana att vara ledare lämnar över ledarskapet och litar på att man har en plan och vet vad som är bra för dem!

Sen cyklade jag hem med MYCKET trötta ben och funderade väldigt, väldigt kort på om jag skulle springa intervaller. Äsch, bättre att ha det gjort i dag, då kan jag ta vilodag i morgon ju! (Eller om jag känner att jag måste ut och morgonjogga för att överhuvudtaget kunna röra mig, vi får väl se hur det blir). Så jag klämde i mig en liten restportion mat och passade på att koka potatis att ha till min sena middag samtidigt, bytte om och tog bilen ner till Bulltofta för att springa med B.A.B.Y.-gänget.

Anna höll i kvällens pass och bjöd på uppvärmning med lite parövningar, löpskolning och 3 varv 30-20-10-intervaller. De är riktigt roliga att springa såhär i rehabtider för de ger mig möjlighet att utforska olika tempon. Jag trodde inte alls att jag skulle få upp nån vidare fart i dag men det gick faktiskt riktigt bra och kroppen glömde liksom bort träningsvärken när jag sprang. Den avslutande löpstyrkan var dock ganska plågsam och träningsvärken från gårdagens pass för rygg och mage har också börjat "sätta sig" nu så jag känner mig ganska stel!

Eventuellt är man inte riktigt frisk när man kör Maddes benpass på morgonen och springer intervaller på kvällen men ibland bara blir det så. Det är inte alls i enlighet med schemat men det var så det blev enklast att få ihop veckan. Men vilodag i morgon känns som en bra sak! Jag har fyllt på reserverna med laxfärsbiff, potatis, bönor och romsås och nu blir det en mugg te och benen i högläge med en tidning en stund innan lite kvällsyoga och läggdags.

Inga kommentarer: