fredag 11 september 2015

Fredagsfys i arla morgonstund

Nej, det händer inte ofta att jag är ute och springer klockan sex på morgonen. Men - plötsligt händer det!

Motivationen var enkel: Nya tights och nya skor. Kan få vemsomhelst att vilja springa. Dessutom skönt att ha löpningen avklarad på morgonen och känna mig ledig sen, för en gångs skull hade jag inte en enda fredagskund på PT-fronten heller så när jag var klar på kontoret var jag faktiskt klar för dagen.

Klockan ringde 05.38 som vanligt men jag vaknade några minuter innan och gick upp. Kläder på, kontaktlinser in, godmorgon katter, kan ni INTE gå i vägen när jag ska nerför trappan tack? Skakade ihop en burk BCAA och la ostskivor på två riskakor, det kändes lagom. Ett toabesök senare gav jag mig ut i de här fantastiskt snygga och sköna tightsen från Kari Traa.
Som ni ser har de rejäla reflexer, designen är fantastisk och kanske tack vare att det är en skidåkare som står bakom designen så passar de min kroppsform med rumpa och lår men smal midja alldeles perfekt! Benen kändes lätta och jag tuffade på i lugnt tempo, det blev dryga 4 km på 28 minuter så inget fantomtempo men alldeles lagom sådär på morgonen. Det bästa var nog faktiskt att veta att jag kan springa utan att vara rädd för att sabotera min hälsena!

Sen kom jag hem och eftersvettades medan jag drack iskall smoothie och en mugg morgonte - efter det hade jag svalnat lagom så att jag kunde duscha och fixa till mig utan att sminket rann av hela tiden :-D Jag visste att det skulle bjudas på frukost på jobbet så jag nöjde mig med smoothien och tog bilen till jobbet. Trots morgonjogg var jag försten in på kontoret klockan 07.40, det tyckte jag var ganska imponerande!

Arbetsdagen förflöt utan några större event, jag hade enskilt samtal med min chef som nu efter att ha varit min chef i två månader berättar att hon värderar min arbetsinsats och min kompetens högt och det är väl inte det värsta man kan tänka sig :-) Strax före två rullade jag hemåt igen. Hämtade ut paket från min te-langare Tefrossa på vägen så nu är jag redo för höst och te-mys!
Två sorters Earl Grey, Gentleman's Tea (ny bekantskap), gamla favoriten Breakfast in New York, Ljuv Svart Synd med smak av hallon och grädde - och choklad förstås, när jag ändå höll på. Jag är SÅ redo för helg och Joakim sitter på tåget på väg hem efter ett kortare besök på Sahlgrenska. Börjar bli något missnöjd med hur Försvarsmakten handskas med min sambo faktiskt....


Inga kommentarer: