torsdag 3 september 2015

Kostråd och benträning och hemmakväll!

Ja, precis som jag hade tänkt mig så är det redan torsdag och veckan har gått otroligt fort - torsdag innebär att Joakim kommer hem i morgon :-)

Väckarklocka 05.38 som vanligt, te och frukostgröt och cykeltur till gymmet. En otroligt vacker morgon var det, njutbart att cykla - men kallt, jag hade velat ha handskar faktiskt! Kom till gymmet, bytte till PT-tröja och innedojor, förberedde eget träningspass och tog sen emot min kund som var bokad för kostrådgivning i dag. Efter en timmes genomgång med många kreativa lösningsförslag och många skratt skickade jag vidare honom till jobbet och mig själv in i gymmet.

Benpass. Passet som blev lite märkligt förra veckan, det var mycket folk i gymmet och hopplöst att få tag på skivstång och rack. Men i dag såg det bättre ut! Uppvärmning (jag fuskade och tog hopprepet fast Madde har sagt crosstrainer, jag gillar våra nya hopprep som är helt suveräna att hoppa med!) och sen bara på't. Är inte överförtjust i varken frontböj eller sumomarklyft men har Madde sagt att jag ska göra dem så gör jag dem och fina blev de också. Benpasset känns inte så brutaltungt som tidigare varianter men det är nog mest för att jag inte lyfter lika mycket i frontböj och sumomark som i vanlig böj och mark!

Avslutat benpass = dusch och kontorsjobb och andrafrulle framför datorn. Något stökig dag men lite grejer fick jag iväg i alla fall och en liten processförbättring fick vi också till. Alltid bra. Lunchpromenad i skön septembersol och en latte med tillbaka till kontoret för eftermiddagens jobb. Sen retur till gymmet för eftermiddagskund och ett glatt återseende med kund från i våras som nu tänker återkomma till mig för att träningen ska bli av. Mycket bra!

Och sen cyklade jag hem i regn och småkallt (uppenbart optimistiskt det där med solisar men jag hade faktiskt regnjacka också, haha), kom hem och kastade mig raka vägen in i en varm dusch innan jag fixade middag. Och nu blir det hemmakväll i soffan med te, katter och Diamond League :-)

Inga kommentarer: