onsdag 23 september 2015

Träningsvärkig vila!

Alltså det är inte klokt att man kan ha så här mycket träningsvärk! Jag sov till och med dåligt i natt för att jag vaknade varje gång jag behövde vända på mig eftersom det gjorde ont :-D "Vila och väx", säger Madde, och nog ligger det nåt i det. Det är inte heller så att jag är direkt sugen på nån fysisk aktivitet utan i dag har det räckt med att resa sig och gå till skrivaren för att jag skulle stöna och frusta!

Nåja, ingen träning = tid för annat. Som t ex att träffa ytterligare en ny PT-kund och nöjt konstatera att nu börjar jag komma upp i ett helt acceptabelt antal timmar och att det fortfarande är JÄTTEroligt att vara PT! I dag blev det också klart med en PT-Grupp som ska löpträna med mig sex torsdagar i oktober och november och så har jag ytterligare tre nya kunder på ingång under denna och nästa vecka. Bra flyt alltså.

Sen har jag varit hos hårfrisörskan och klippt till "rufset". Vi har dessutom en plan för ett kul och färgglatt projekt i november men det kräver att jag klarar mig utan att klippa mig i 8-9 veckor för att ha tillräckligt med längd att jobba med. Vi får se hur det går med det men jag ska i alla fall göra en insats för att hålla ut! Och så har jag stökat om lite i kalendern för att få in allt jag ska hinna med, flyttat på lite kunder och NMT-pass och rensat så att jag slipper vara superstressad när jag ska på teambuilding nästa vecka. Lite synd att det innebär att jag måste jobba i helgen men å andra sidan är det också viktigt att jag inte stressar sönder mig!

Nähä, jag borde nog ta tag i att preppa inför morgondagen. Pannan har varit avstängd hela dagen pga gasläcka men är nu igång igen så att det finns varmvatten, jag hade en alldeles utmärkt ursäkt för att inte diska tidigare men nu får jag nog ta tag i problemet. Och packa träningsväska och fixa lite frukost och mellanmål och sånt!

Inga kommentarer: