tisdag 8 september 2015

Man kan vela och hitta på ursäkter. Eller så bara går man och GÖR det.

Jag kände mig något låg på energi när jag kom hem i dag. Två PT-kunder på morgonen och sen raka vägen vidare till kontoret för jobb och direkt därifrån till min fransförlängningstjej (alltså fransförlängning är GULD, jag kanske borde skriva om det nån dag...) och sen hem, jag var hemma kanske tjugo över fem.

Min plan var att springa intervaller med B.A.B.Y. Fast sen tvekade jag - hur var det nu, måste man inte vara aktsam med fransarna första dygnet? Och inte svettas och så? Men å andra sidan springer vi ute, helt ärligt, hur mycket kommer jag toksvettas på ögonlocken av det.... Ja fast det är ju tråkigt om de inte håller och jag är faktiskt lite trött och det är mysigt att sitta här.... Ni fattar. Kvart i sex bestämde jag mig för att tysta alla ursäkter och byta om. Mulade i mig några riskakor och en omgång BCAA, packade ryggsäcken och cyklade ner till Bulltofta.

Vi var väl en tio stycken i dag om hade valt att komma och träna och Anna bjöd som vanligt på ett varierat pass. Uppvärmning, sedan en omgång fotgympa med diverse roliga övningar, efter det fick vi jogga lugnt några minuter och så blev det 3 x 10 tabata-intervaller runt sjön. Fullt ös - kort vila. Behagligt pass för mig, jag la fokus på att springa med bra teknik och rappa steg och brydde mig mindre om farten i dag.

Efter avklarade intervaller fick vi några minuters nedjogg och en kort styrkecirkel innan vi stretchade och blev uppätna av hungriga småmygg så vi tyckte det var klokast att dra sig hemåt! Ett kul pass, pluspoäng för fotgympa (man gör det alldeles för sällan och då håller jag ändå på nån gång i veckan!) och jag är glad att jag tog mig iväg!

Kom hem och var otacksamt nog inte sugen på nån av de tre matlåderätterna som finns i kylen så kvällens middag blev rågkusar med mosad avokado och tonfiskröra på. Och te, såklart. Utan kvällste, inget liv :-)

Inga kommentarer: