torsdag 24 september 2015

Bättrat på träningsvärken lite

Alltså det här är ju löjligt. Det var ohyggligt jobbigt att cykla i morse för jag har så pass mycket träningsvärk i skinkorna att jag inte kunde ta i :-) Jaja, nya benpass har ju oftast den effekten men ändå!

Jag tyckte dock inte det fanns så mycket att tveka på utan jag var på gymmet punktligt vid sju för att hinna med mitt eget träningspass direkt på morgonen. Discopass på programmet i dag, bröst och axlar och armar. Roliga övningar, massor med superset (kan avslöja att kombinationen av axelpress och sidolyft är - intressant....) och så lite mage på slutet. Hann även med att prata lite kort med en PT-kund och tipsa en stammis om hur man kan göra "finnen" i ribbstolen. Typiskt bra morgon!

Sen snabbduschade jag och cyklade till kontoret och mulade i mig en portionsburk kvarg medan jag drog igång månadens lönebokföringsarbete. Snabbsväng retur till gymmet för konsultation och lite pappersarbete vid 11 och så hämtlunch från La Soupe som jag öste i mig vid skrivbordet medan jag jobbade. Köttfärssoppa är en säker vinnare alltså! Men det där med att äta vid skrivbordet är ingen riktig höjdare.

Retur till gymmet igen (det är liksom grunden i hela min logistik att jag har 3 minuter mellan kontoret och gymmet, annars skulle det aldrig funka!) för PT-kund. Sedan ombyte och cykeltur hem och MAT. Fruktansvärt hungrig. Eventuellt pga bara soppa till lunch och missat eftermiddagsmellis IGEN. Hur svårt kan det vara att komma ihåg att jag måste äta? Skitsvårt tydligen....

Efter påfyllning och en kort stunds gos med två självhäftande katter drog jag på mig instruktörsuniformen och rattade bilen mot Lund för att instruera NMT. Bara en modig atlet dök upp i dag så hon fick ett PT-pass på lekplatsen. På hemvägen lyckades jag dessutom handla allt som behövs för att servera frukost på jobbet i morgon (alltså utom frallorna som jag handlar färska i bageriet i morgon bitti!) så allt är förberett. Återstår bara diskussionen - sovmorgon i morgon eller kliva upp tidigt och morgonjogga? Vore rätt smidigt att ha klämt den där morgonjoggen, helt ärligt..... men mina ben och min rumpa är så sjukt stela så det känns rätt jobbigt att springa, helt ärligt... vi får se. Ska fundera lite till.

Inga kommentarer: