tisdag 10 november 2015

Håll i hatten, nu kör vi tisdag!

Det var inte mindre fart på den här tisdagen än det var på måndagen och ärligt talat var jag ganska slut när jag kom hem. Det är okej. JAG har kontrollen. Jag bestämmer över mitt schema. Ska jag klämma alla veckans PT-timmar på fyra dagar så blir det tajt ibland - men i morgon ville jag absolut vara ledig. Varför lär ni få höra senare i veckan!

I dag behövde jag absolut ha min cykel för att lösa logistiken och jag var inte jättelycklig när jag vaknade vid två i natt och det ösregnade... Men jag somnade om tills klockan ringde, gick upp, åt frukost och lagom tills jag skulle sätta mig på cykeln klockan sex duggade det bara lite lätt och förutom motvinden var det faktiskt skönt cykelväder!

Veckans mest morgonpigga kund (PT-pass 06.45 alltså...) fick en genomkörare och sedan var det dags för mitt eget benpass. I dag svor jag mest över "finnen" där jag inte alls kände att mina baksidor ville samarbeta men de var trötta nog efteråt så de kanske jobbade ändå? Marklyften kändes däremot betydligt mer stabila efter Jimmys omsorger i fredags, det hjälper liksom när hela ryggen lutar åt samma håll :-D Jag var färdig 08.44 och nästa kund var inbokad 08.45 så jag tror jag slog nya rekord i snabba ombyten där! Duschen fick vänta till efter kundens pass dock....

När jag hade jobbat klart på kontorsjobbet stack jag retur till gymmet och tränade en kund, sen smet jag upp i stan och fick ögonfransarna finfixade inför morgondagen och så var det retur till gymmet igen för dagens fjärde kundpass innan jag cyklade hem med en sväng inom polishuset 8 minuter i stängningsdags för att hämta ut legitimation. Bra tid att göra det på, absolut noll kö!

Väl hemma var jag helt monsterhungrig och kastade in en fryst laxlåda i mikron för att få middag så fort det bara gick. Det var nog det godaste jag har ätit på länge ;-) Ändå har jag ätit dubbla mellanmål under eftermiddagen men jag kan inte lura mat- och sovklockan riktigt, mellanmål halv sex räcker liksom inte! Bara att lära sig till nästa långa arbetsdag.

Men i morgon är jag helt ledig från alla jobb och torsdag och fredag blir något lugnare dagar. Jag har dessutom redan betat av två styrkepass och har alltså bara ett styrkepass och två löp-pass kvar att avverka innan veckan är över - det ena löppasset tänker jag lägga i helgen för att få springa i dagsljus!

Inga kommentarer: