måndag 8 februari 2016

Lätta steg på vägen tillbaka

Jag är inte så smart alla gånger. Under helgen kände jag att NU mår jag bra igen, och direkt sätter jag igång med planeringen. Ja, för nu när jag ska ha lite lediga kvällar så kanske jag kan hinna springa med Runacademy, och gå på lite yogapass, och lära mig simma, och... Nejmen hallå? Lediga kvällar skulle jag ju ha till att återhämta mig, inte hitta på fler grejer! Suck... Nåja, jag hann i alla fall hejda mig innan jag hade anmält mig till femtielva aktiviteter, alltid nåt!

Men efter ett naprapatbesök i dag som visade att det inte riktigt går som vi vill med den där senskidan så fick jag ändå absolut OK att börja yoga. Inte springa, inte hoppa, och promenera bara om jag skaffar hälinlägg i skorna för att avlasta lite. Det är inte riktigt som jag hade tänkt mig men det är good enough att få börja yoga.

Så efter dagens jobb och PT-jobb kom jag hem och landade på mattan. Jag har bestämt mig för att jag drar igenom #21dagarmedyoga-sekvenserna en gång till - jag gillade de flesta och de jag inte gillade är nog bra för mig på nåt vis. Första sekvensen i dag alltså, en skön mjukstart. Och även om det är lite märkligt att göra stående hund med en hälsena som är "förkortad" med tejp så var det mycket behagligt att känna lite cirkulation i musklerna och konstatera att jag visst är lite sned men inte alls så sned som jag trodde.

Således är jag officiellt på väg tillbaka till att bli "en sån som tränar". Hurra!

Inga kommentarer: