söndag 28 februari 2016

Status: Mixed blessings

Det har varit en skön vecka och härligt att få ha Joakim hemma - men nu sitter han på tåget och det är tillbaka till den lite tuffare vardagen igen.

Träningsstatus: Har avverkat tre bra styrkepass denna vecka och känner mig varken förkyld eller trasig. Bra där! 

Status i kylskåpet: Tre olika matlådor färdiga plus en snabbrätt på halvfabrikat som går lätt att laga. Bra. 

Hälsenan: Måttligt imponerad över benpasset och över gårdagens promenad på stan. Väntar på kontakt med specialist som naprapatjäveln remitterat mig till men antar att denne precis som alla andra var ledig vecka åtta. Otålig, minst sagt - särskilt som jag vill löpcoacha och leda NMT men inte vill göra det förrän jag vet vad jag får och inte får göra och jag vet att löpning, knäböj, hopp m.m. irriterar jättemycket.

Yoga: Obefintlig. For weeks. Oklart vad problemet är. Kanske ska jag bara dra på mig mjukisbyxorna och göra utan att tänka?

Tandstatus: Hotellvätte. Den där kronan vi har slitit med i tre omgångar redan lossnade igen och jag känner mig tandlös. Får alltså kasta mig på telefonen i morgon bitti och jaga en akuttid. Fa-an. Inte tid och lust att klydda med det riktigt!

Veckan framåt: Ser välplanerad ut, hoppas den får lika mycket flyt som den ser ut att göra. Egna träningspass ligger i kalendern, det finns ledig tid för återhämtning också.

Daily greatness: Obefintlig sen typ nyår. Ska plocka upp dagboken alldeles strax och lägga veckoplanen i den och lägga den på matbordet så jag kommer ihåg att skriva morgon och kväll.

Tre saker att fokusera på i veckan:
Använd daily greatness varje dag
Ät mat varje kväll
Håll stenkoll på kalendern och boka om vid behov

Inga kommentarer: