torsdag 10 oktober 2013

"Äter du nu igen???" Eh, ja....

Och nu igen. As we speak: Grova rostade mackor med keso och hallonsylt. Och te. Klockrent.

Det var chefen som frågade. Klockan tre. När jag satt och tuggade i mig en tiobitarssushi. Efter att ha ätit stekt fläsk med löksås till lunch halv tolv. Efter att ha valsat in på kontoret halv tio med en latte och en yoghurt i händerna och i bara t-shirt för att jag eftersvettades efter gympasset. Och ja, nu äter jag alltså igen. Frågor på det?

För det är helt enkelt så att det behövs påfyllning till den här maskinen. Först frukostgröt, sen 8 km på cykel i morse och ett benpass av det lättare slaget på gymmet. Splitböj och pausböj i smith, sidoutfall med skivstång. Indrag av boll med två och ett ben för baksida lår. En rejäl omgång magövningar och så ryggövningar på balansboll för bålstabiliteten. Då blir man hungrig igen! Yoghurt, färska hallon och granola, och en latte på det.

Lunch, eftermiddagsmöte och så susade jag iväg till sushimannen på hörnet och hämtade en tiobitars och en Vitamin Well. Perfekt eftermiddagsmål när ytterligare ett pass väntar. Ett äpple till efterrätt.

Och så löpintervaller på Nordic Wellness - med två nya adepter. De fick ett lite lättare pass med 30-sekundersintervaller och jag hade fullt sjå att hänga med. Tre intervallpass på tre dagar är kanske inte att rekommendera. Och det där med att köra benpass och löpintervaller samma dag är egentligen ingen höjdare, men det funkar ju så länge jag är instruktör. Kruxet är att man så gärna, så gärna vill vara med!

45 minuter går snabbt, jag pratade lite med Emil i gymmet efter passet och stack sedan hem i skymningen. Grått ute men piggt i knoppen i alla fall! Benen är däremot lite sega. Tack vare sushi är jag inte sådär vrålhungrig som jag brukar vara på torsdagar och det känns bra. Just nu räckte det med kesomackor för att jag skulle känna mig nöjd, vi får väl se om det behövs mera bränsle senare.

1 kommentar:

Nellie - the Flying Hippo sa...

Jag känner igen det där! Jag sitter och mumsar på nötter redan kl 14 ibland... :)