fredag 11 oktober 2013

Fredagsnöjd

I dag är jag sådär orimligt nöjd med livet. Och jag har inte ens tränat! Jag tog en riktig äkta vilodag och tog bilen till jobbet i stället för att cykla för en gångs skull. Och inga andra fredagsfyspass på programmet heller. Nä, jag har jobbat (och ätit frukost och lunch med kollegorna), sen har jag handlat lite och så satte jag mig och var sanslöst effektiv i 2½ timme. Bankade av inläsning av ett kapitel fettmetabolism och näringslära, satte en dugga i andra försöket och skrev veckans inlämningsuppgift. Och så satte jag förresten igång en tvätt också när jag ändå var hemma. Av nån anledning växer högarna med träningskläder rätt snabbt i det här hushållet!

Gött - för nu är det helg på riktigt, jag har inget dåligt plugg-samvete att hantera och inga uppgifter att fixa med i sista stund på söndag kväll!

Vi har mumsat i oss ekologisk entrecote, blandad sallad och ångkokt sparris. Och en klick chilibearnaise. Rödvin till, för det är faktiskt fredag. Sen ska jag förstöra det hälsosamma middagsupplägget med att attackera två byttor Ben & Jerry's som står i frysen sen jag bad Joakim handla hem dem häromdagen när jag trodde att jag skulle hamna i akut krisläge :-) Och så ska jag titta på söndagens avsnitt av Bron som jag missade för att jag helt enkelt var alldeles för trött i söndags för att kunna hänga med i svängarna!

Jag är väldigt nöjd med veckans träning också och ser fram emot ytterligare två kvalitativa pass under helgen. NMT i morgon och ett riktigt långpass på söndag. Det blir kalas!

Inga kommentarer: