torsdag 24 oktober 2013

Yay torsdag!

Egentligen har det varit en extremt jobbig dag men energin gjorde comeback ändå.

Första punkten på dagordningen: Leg day. Den sista innan maran. Inga supertunga övningar men det blev en bra genomkörare ändå. Jag värmde upp med kvastskaft och balansbräda innan jag ockuperade smithen för en omgång splitböj. Vidare till racket för pausböj och sidoutfall. Och så körde jag några varv enbensmarklyft också för balans, stabilitet och kontakt med baksidan. Bara för att säkerställa att baksidorna hade fått sitt körde jag indrag med balansbollen också, 10+5+5 x 3. Sen avslutade jag med magliggande balans på boll och lite rygglyft och situps på bollen.

Direkt vidare från gymmet till ett förmiddagsseminarium om socialförsäkring vid utlandstjänst. Inte världens sexigaste ämne direkt men man kan behöva förkovra sig ändå! Promenad tillbaka till jobbet för att bocka av ännu en arbetsdag. En lite motig sådan, jag var nog trött i hjärnkontoret efter förmiddagens "korvstoppning" och saker gick inte riktigt som jag hade tänkt mig heller.

Cyklade runt hörnet till NW för att se om jag hade några löpare att springa med i dag. Men nej, det var tydligen inte prioriterad aktivitet i dag och så kan det ju vara ibland, det blåste halv storm därnere också så det var inte lockande precis. Springa ensam kändes inte särskilt intressant utan jag kastade mig på cykeln och flög hem i medvinden. Fixade mat och satte mig sedan vid datorn för att bocka av lite pluggande.

Jag hade nämligen kommit på att jag hade två bortglömda duggor i medicinsk baskurs som det var bäst att se till att bocka av innan det inlästa materialet försvann ur skallen igen. Och att det dessutom fanns ett test att göra i kostkursen som bara låg tillgängligt veckan ut. Ju mer jag får undan i dag, desto mindre att ha hängandes över huvudet i helgen. Jag började med den värsta, cirkulationen - och missade några viktiga poäng för att ta mig över gränsen. Lyckades övertyga mig om att den nog var för svår och att rörelseapparaten nog också var för svår så jag kastade mig över proteinerna i stället och satte den i första försöket. Sen blev jag lite envis och gick tillbaka till medicinsk baskurs och påbörjade rörelseapparaten. Full pott i första försöket - grymt! Då var det ju lika bra att fixa cirkulationen också och minsann, det gick i andra försöket. Tre duggor på en timme alltså. Wohoo!

Nu flyter jag ut till "I huvudet på Gunde Svan" och dricker te. Välfortjänt. I morgon är det fredag, kort jobbdag och sedan helg. Det blir kalas!

Inga kommentarer: