fredag 17 januari 2014

Friskis-fredags-fys

Jag var inbokad på fredagsfys i "buren" - trodde jag. Fast det visade sig att jag tydligen var inbokad på gårdagens pass.... bra jobbat! Tur att det fanns dropin-platser ;-)

Sjuttonhundra och dags att dra igång med en visning av dagens tio stationer med Ulf. Kettlebellsvingar, boxjumps (med eller utan burpee), utfallsgång med kettlebells eller bulgarian bag, chins med eller utan gummiband, tricepsdips, omvänd rodd i balancetrainer, axelpress/pushpress, marklyft, ballslammers/wallballs, armhävningar på bosu.

Vi värmde upp i några minuter och sen drog vi igång. Första varvet var ett "uppvärmningsvarv" där vi körde 30 sek på varje station och hade 15 sek på oss att byta station. Kort paus, sen dags för andra varvet. Nu blev det 30 sek per station, sen 15 sek aktiv vila och så 15 sek för att byta station. Aktiv vila var t ex plankan, statiskt arbete i situps-position, armhävningar med highfive med partner och annat sånt.... Tredje varvet var likadant som andravarvet fast här slängde vi in lite burpees och liknande som aktiv vila. Loooovely!

Jag kände mig egentligen lite trött och avslagen innan passet men upplägget var ju inte "dödens död" utan ganska snällt så det var faktiskt ganska skönt att få skutta av sig lite :-)

Inga kommentarer: