torsdag 2 januari 2014

Lite segt i dag

I dag fanns det inte mycket energi - oklart varför. Det kan vara vädret - det blir liksom aldrig riktigt ljust när molnen ligger som ett tungt täcke precis ovanför hustaken. Det kan också vara för att jag oroar mig - för den där tanden som tandläkaren och jag skulle göra upp en plan för, den är inte riktigt med i matchen. Jag bet av en rejäl bit av den i går och var tvungen att ringa tandläkaren i dag och fick en tid i morgon bitti. Faktiskt tycker jag det är dålig karma - helt ärligt, när jag nu faktiskt går på mitt bokade tandläkarbesök och kollar upp tänderna som jag ska, hur kan tanden då gå sönder två dagar senare? Hur ska det motivera mig att fortsätta sköta mina tandläkarbesök som jag fortfarande tycker är apläskiga?

Well, dagens insats på motionsfronten blev en cykeltur till biblioteket för att lämna böcker, vidare till Netto för att köpa lök (inga köttbullar utan lök!) och så hem i motvind och "motregn". Det var faktiskt riktigt äckligt väder att vara ute i så jag är inte ett dugg sugen på att ta mig ut igen. En vilodag är okej när det känns som det gör - i morgon är det dags att träna igen.

Det är några dagar kvar av ledigheten och jag ska passa på att njuta. Fast tandläkaren nollsjutrettio känns inte så vansinnigt njutningsfullt om man säger så.....

Inga kommentarer: