fredag 14 mars 2014

Laddad!

Gårdagens ångest är som bortblåst, för nu räknar vi timmarna. Om 12 timmar är det dags första passet på årets utgåva av Blogger Boot Camp. YAY! Äntligen!

Blogger Boot Camp är en lycklig träningsfest. Endorfiner och svett och träningsglädje - och modet att prova nåt nytt eller att göra nåt bekant med en ny instruktör. Pepp och skratt och gemenskap. Jag älskar det.

Därför är jag mån om att ladda upp på ett bra sätt. Vilodag och en avspänd resa upp i första klass. Med dirty chai (Sofias fel!) och scones. Goda lunchmackor i packningen, musik i lurarna, lite plugg och lite läsning och tid att bara halvsova och drömma. Jag vill vara utvilad och redo för all inspiration som morgondagen innebär.

Landade in hemma hos S i eftermiddags och blir lite bortskämd. Spaghetti med köttfärssås, ett glas rött, en skål Ben & Jerry's glass. Gott te, snack om allt mellan himmel och jord och lite ladd och pirr inför morgondagen. Snart ska jag borsta tänderna och sen krypa ner mellan rena lakan i en skön säng. Förhoppningsvis vakna utvilad och full av energi för en härlig dag i morgon.

Snart ses vi!

Inga kommentarer: