lördag 2 maj 2015

Den här dagen blev det lite mera fart på!

Där jag i går gjorde precis så lite som möjligt har dagen i dag haft ett annat tempo. Började redan på morgonen med att skriva en att-göra-listan på det som behövde bli avklarat under dagen och säkerställde att jag hade ett par "lätta vinster" som jag hann beta av innan jag drog ner till Bulltofta för att instruera NMT. Det är väldigt motiverande att komma hem till en lista där man redan har strukit över några rader!

Jag stoppade ner löparfallskärmen i ryggsäcken och det visade sig komma väl till pass för det var bara två deltagare som ville vara med i dag. Långhelg + Toughest på Ribban + Sydkustloppet i morgon innebar nog att många valde att vila från träningen i dag! Nåväl, de två tjejer som dök upp fick sig ett rejält pass med fallskärmslöpning varvat med plankanvarianter, parövningar, enskilda övningar och mycket annat kul. Det blir nästan alltid mer intensivt när man bara har två stycken - det går snabbt att instruera så pauserna blir väldigt korta och nog var de trötta efteråt....

Jag behövde handla så i full NMT-mundering och med fullproppad ryggsäck svängde jag in på Coop och plockade ihop det jag behövde. Mest grejer som jag vill ha inför halvmaran i morgon men också lite vanliga nödvändigheter. Blåbär till frukostgröten, vitaminvatten (jag vet att det inte har några magiska egenskaper men det innehåller lite socker och lite smak och funkar bra som uppladdning för mig), flapjacks, apelsiner och saltlakrits. Plus mjölk, kokosolja och andra vardagligheter!

Kom hem, hängde tvätt, stoppade in lakan i tvättmaskin, fixade kaffe och te till mina föräldrar som var på ingång och lunch till mig själv (smoothie och grova mackor), åt lunch medan mina föräldrar fikade och tog sen tag i min lista igen. Borstade katter med Furminator (de fäller helt enormt just nu) och dammsög sen. Packade i ordning för morgondagen, bäddade rent, vek tvätt, slängde in en maskin till eftersom första maskinen torkade ute på balkongen i solen och därmed torkade supersnabbt..... Fixade en uppladdningsmiddag bestående av ryggbiff, risotto med svamp och morot och bearnaisesås.

Nyduschad och med utsikt till renbäddad säng landar jag framför Gladiatorerna med en portion glass. Kolhydratladdning :-) Fyller på med vätskeersättning också, jag känner på mig att det kan bli varmt i morgon och jag tror inte det skadar med lite extra elektrolyter. Man ska inte underskatta placeboeffekten heller vet jag av erfarenhet!

Inga kommentarer: